Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Action Painting in Nijmegen

Details over dit uitje

Creatief en actief: de Workshop Action Painting van Nijmegen Evenementen in Nijmegen zorgt dat uw bedrijfsuitje of familie-uitje extra glans en kleur krijgt.

Actionpainting is een methode van werken die perfect geschikt is voor mensen zonder geduld! U gebruikt niet alleen een spons, roller of grote kwast, ook het zogenaamde verf smijten behoort tot de mogelijkheden!

Kunst maken hoeft echt niet al te lang te duren! U wordt ontvangen op een gezellige locatie dichtbij het centrum van de stad. Vervolgens zal uw professionele Action Painter en begeleider u alle facetten van deze wervelende techniek laten zien. U werkt als team samen aan één doek of allemaal apart aan verschillende creaties. Bedenk een leuk thema, gebruik de verschillende technieken en materialen en klodder er enthousiast op los!

Veel bekende kunstenaars gingen u voor! Willem de Kooning en Jackson Pollock gebruikten deze expressieve techniek om hun kleurige en markante doeken tot leven te brengen. Reserveer dit creatieve arrangement met vrienden, familie of collega's en maak een prachtig kunstwerk! Veel plezier!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Onbeperkt koffie en thee
  • Materiaal en schildersgereedschap
  • Gezellige locatie dichtbij centrum Nijmegen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan