Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit

Bierproeverij bij de Meesterschenkerij in Nijmegen

Details over dit uitje

Tijdens de Bierproeverij bij een Meesterschenkerij van Nijmegen Evenementen laten wij u de lekkerste biertjes proeven, die dit café in Nijmegen zo populair maakt.

Het Meesterschenkerij Café in Nijmegen is in 2008 gekozen als het beste café van Nederland en opgenomen in de eregalerij van de café Top 100.

Waarom komen de gasten hier altijd weer terug voor dat ene, verkoelende en schitterende bier?

Drink een echte stevige Pilsener zoals Chateau Neubourg of een voortreffelijke Amber zoals John Martins pale ale. Tijdens de bierproeverij laten wij u vier verschillende biertjes proeven die hier in de buurt en in de wijde omgeving het verschil maken. Een lekkere Leffe bruin en een prima pilsje uit de tap, u gaat het allemaal proeven.

Onze professionals weten van deze proeverij altijd weer een echt gezellig cafébezoek te maken, ideaal voor uw groepsuitje, bedrijfsuitje of spontane samenkomst met vrienden in het schitterende centrum van Nijmegen.

Terwijl u geniet van de vele verschillende bieren worden er heerlijke ambachtelijke snacks geserveerd voor u en uw gezelschap.

Bij deze Meesterschenkerij kunt u ook nog allerlei andere dranken proeven. U boekt hier ook een heerlijke whiskyproeverij, wijnproeverij of alcoholvrije bierproeverij. Proost.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding en uitleg
  • Locatie: gezellige Meesterschenkerij in Nijmegen
  • Te boeken op elk gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan