Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Borrelvaart – Diner in Nijmegen

Details over dit uitje

Wilt u gezellig varen over de Waal bij Nijmegen en daarna eersteklas dineren? Het Borrelvaart - Diner arrangement van Nijmegen Evenementen biedt het u.

Geschikt voor elk feestje of partijtje. Een prima afsluiting voor een bedrijfsfeest of huwelijksjubileum, een ontspannen en comfortabel evenement voor een zeer feestelijk groepsuitje.

17.00 - 19.00 Borrelvaart

Ons comfortabele schip ligt voor u klaar, onze bemanning zal uw gezelschap geheel in de watten leggen. De borrelvaart spreekt voor zich. Met een drankje in de hand ziet u het mooiste rivierenlandschap aan u voorbij trekken. We varen ongeveer 2 uur en leveren u daarna weer af aan de kade.

19.15 - 21.45 Diner

Na de borrelcruise schuift u aan in een voortreffelijk restaurant in het hart van Nijmegen, waar een zeer uitgebreid 3-gangen diner geserveerd wordt. Uiteraard kunt u zelf ook een suggestie doen voor het restaurant, maar u kunt ook echt afgaan op ons horeca-advies, wij weten de lekkerste restaurants in Nijmegen zo te vinden! Eet smakelijk.

Inclusief:
  • Boothuur
  • Onbeperkt drankjes uit de Hollandse bar aan boord
  • Bediening aan boord
  • Aansluitend een voortreffelijk 3-gangen diner
  • Te boeken op uw gewenst dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit avondarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Een gids reserveren voor uw boottocht?

Wilt u misschien een ervaren gids reserveren zodat u uitleg krijgt over de prachtige plekken waar u langs vaart? Bespreek uw wensen met onze medewerkers.

Nijmegen Evenementen gebruikt cookies voor optimale performance.Lees meer