Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Broodjeslunch – Steptocht – Proeverij in Nijmegen

Details over dit uitje

Ontdek Nijmegen in een dagvullend arrangement van Nijmegen Evenementen met een Broodjeslunch – Steptocht – Proeverij door Gelderlands oudste binnenstad.

13.00 – 14.00 Broodjeslunch

Een actieve dag begint met een uitgebreide lunch op de Grote Markt of elders in het centrum zodat u alvast in de juiste sfeer komt. Bereidt u voor op een van de leukste manieren om de oudste stad van Nederland van dichtbij te bekijken.

14.15 – 16.15 Steptocht

Met een kleine warming-up en wat uitleg door onze professionele gids begint u met de steptocht. U komt langs alle mooie monumenten van de binnenstad, waaronder de St. Stevenskerk, het Kronenburgerpark, het unieke Valkhof en natuurlijk wordt er gestept over de Waalkade. Ook bekijkt u het oudste café van Nederland, stadsbrouwerij de Hemel en het standbeeld van Mariken.

16.30 – 17.30 Proeverij

Deze proeverij mag u naar eigen keuze bepalen. Nijmegen Evenementen kan voor u een bier- wijn of whiskeyproeverij regelen, maar bijvoorbeeld ook een alcoholvrije proeverij. U mag het zeggen!

Geniet van dit dagvullende programma en sluit uw dag eventueel af met een heerlijk 3 gangen diner in het oude centrum.

Inclusief:
  • Lunch
  • Steps
  • Professionele gids (échte Nijmegenaar met jarenlange ervaring)
  • Proeverij naar keuze
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Nijmegen with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Nijmegen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan