Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Flashmob Workshop in Nijmegen

Details over dit uitje

Volg de Flashmob Workshop van Nijmegen Evenementen en leer hoe je dit kunt organiseren en uitvoeren met o.a. social media in een leuke stad zoals Nijmegen. Het is en blijft een te gekke rage!

Tijdens een Flashmob heeft een groep mensen afgesproken op een plek met veel publiek die niet weten dat ze iets onverwachts gaan doen.

Tijdens deze workshop leren wij jullie de fijne kneepjes van de laatste trends op dit gebied. Van het afspreken via het mobieltje tot aan het uitvoeren van een perfect gechoreografeerde dans, wij leren het jullie van A tot Z.

Flashmobbing doet men in een grote groep, het liefst zo groot mogelijk. Nijmegen Evenementen kan een locatie voor jullie bedenken, maar misschien hebben jullie zelf nog wat goede ideeën. Voor deze workshop hebben we een paar doorgewinterde professionals bereid gevonden om samen met jullie de leukste dansjes en choreografie te bedenken, een beetje gek doen voor de rest van de wereld is gewoon leuk om te doen!

Deze workshop is natuurlijk ideaal tijdens een vrijgezellenfeest of groepsuitje of bedrijfsfeest met collega's die wel eens wat anders willen doen dat die saaie golfclinic of de zoveelste kroegentocht. Sluit aan bij de Flasmobbing trend van nu, leer om een glimlach op het gezicht te krijgen van het toestromende publiek. Have fun!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Gezellige locatie Nijmegen of locatie naar keuze
  • Choreografie
  • Te boeken op elk gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan