9.8 /10 Trustpilot gebaseerd op 113 reviews
024 820 07 22
Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit

Gelderse Smartlappentour in Nijmegen

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Gelderse Smartlappentour in Nijmegen

De Gelderse Smartlappentour van Nijmegen Evenementen begint met Bourgondisch lunchen.

13.00 - 14.00 Gelderse Lunch

Uw gezelschap wordt geheel in de watten leggen met de leukste liedjes en allermooiste smartlappen. Eerst lekker lunchen, een wandeling maken door de oudste stad van Nederland en ter afsluiting gaat u samen met een professionele tonprater aan de slag om beroemde smartlappen vanuit het hart en vol emotie te zingen.

Onze gids vertelt u ondertussen wat leuke inleidende anekdotes over de fantastische stad Nijmegen en wat u de komende uren nog te zien krijgt. Markante monumenten en de oudste binnenstad van Nederland krijgt u te zien met zijn historie.

14.00 - 16.30 Cultuurhistorische Rondleiding

Die monumentale St. Stevenskerk met Königorgel staat er al een tijdje en over de Grote Markt met zijn Mariken standbeeld valt van alles te vertellen. Tijdens deze heerlijke stadswandeling lopen we langs de Waalkade en nemen we een kijkje in het Kronenburgerpark.

Onderweg lopen we door de oudste winkelstaat van Nederland: de Lange Hezelstraat en natuurlijk brengen we een bezoek aan stadsbrouwerij De Hemel.

Of wat dacht u van het Valkhof en wist u dat Nijmegen bekend staat als speciaalbieren stad van Nederland? Zo leert u nog eens wat

16.30 - 17.30 Smartlappen Zingen

Nu u alles over Nijmegen weet wordt het tijd voor een kijkje in een echte Gelderse stadskroeg. Wij geven uw gezelschap een tekstboek met circa 40 liederen en samen zoeken we de leukste om met volle borst mee te zingen.

Smartlappen (workshop, tour, boot) van Nijmegen Evenementen.

De kroegbaas doet zijn oordoppen in en de stamgasten nemen er nog eentje! Veel plezier!

Inclusief:
  • Bourgondische lunch
  • Professionele gids (échte Nijmegenaar met jarenlange ervaring)
  • Nijmeegse accordeonist met smartlappen lyrics
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Nijmegen starten de arrangementen van Nijmegen Evenementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station of de Grote Markt, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Nijmegen Evenementen zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Nijmegen Evenementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Nijmegen Evenementen organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Nijmegen is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Nijmegen Evenementen kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Nijmegen Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Nijmegen Evenementen maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan