Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit

Hemelse Bierproeverij – Citywalk – Diner in Nijmegen

Details over dit uitje
Tapasboot Tapasdiner Rondvaart Mokum Events Amsterdam

Bezoek de bekendste brouwerij van Nijmegen en proef in de Hemelse Bierproeverij - Citywalk - Diner de lekkerste biertjes van deze 'Speciaalbieren stad'.

Vervolgens nemen wij u na de bierproeverij in deze stadswandeling mee Nijmegen in met zijn bijzondere monumenten en bekijken we het uitzicht op de Waalkade, hierna gaat u heerlijk dineren in het centrum. Een professionele gids leert u de oudste stad van Nederland echt kennen!

16.00 - 17.30 Hemelse Bierproeverij

Nijmegen heeft een lange historie omtrent het brouwen van speciaalbieren. De combinatie van gerst, hop en gist wordt omgezet in uitzonderlijk smaken en sublieme dorstlessers! Tijdens deze Hemelse Bierproeverij geniet u van de lekkerste biertjes van de oudste stad van Nederland.

17.30 - 19.00 City Walk

Rond de St. Stevenskerk en het Valkhof staan schilderachtige en monumentale panden met allemaal hun eigen geschiedenis. Uw vakkundige gids brengt de oudste stad van Nederland helemaal tot leven. Bekijk bijvoorbeeld de Waalkade of het Kronenburgerpark, kent u het nog van Frank Boeijen?!

19.00 - 21.00 Diner

Na alle belevenissen wordt het tijd voor een culinaire maaltijd in het beste restaurant van Nijmegen. Sluit de dag af met dit heerlijke diner!

Inclusief:
  • Proeverij van 6 bierglaasjes
  • Professionele gids (échte Nijmegenaar met jarenlange ervaring)
  • 3 gangen diner
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

'Hoe gekker gebrouwen, hoe lekkerder bier!'

Handige Tip voor dorstige bierdrinkers:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Een deel van dit programma reserveren?

Ieder onderdeel van dit arrangement is ook in een andere programmavorm te realiseren of gewoon los te boeken. Nijmegen Evenementen regelt zo een uitje op maat! Neem contact op met onze organisatie voor uw speciale reservering!

Want to experience Nijmegen with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Nijmegen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan