Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ik hou van Holland Rondvaart bij Nijmegen

Details over dit uitje

Net als de tv-show speelt u de unieke 'Ik hou van Holland rondvaart' van Nijmegen Evenementen in verschillende teams, maar dan in een rondvaart rondom Nijmegen.

Een schitterend landschap trekt aan u voorbij, terwijl u en uw team strijden om de enige echte hoofdprijs!

Jeroen van Koningsbrugge, bekend van tv en een kijkcijferkanon van jewelste! Maar in plaats van aan de zijlijn staan, kunt u nu met het hele gezelschap genieten van een topquiz, inclusief een feestelijk decor en de beste presentatoren!

Beantwoord de leukste vragen, maak grappen en grollen en zing mee met echte Hollandse kaskrakers! De quizmaster begeleidt beide teams in hun zoektocht naar grappige weetjes, verrassende anekdotes en tophits van Nederlandse bodem!

Er staan diverse muziekfragmenten en ludieke vragen op het programma. Wanneer vertrok Marco van Basten naar AC Milan, hoeveel kilo etenswaren gooit een gemiddeld huishouden jaarlijks weg of welke straatnaam komt het meest voor in Nederland? Deze en nog veel meer Hollandse weetjes komen voorbij!

Speel het spel en geniet van onze heerlijke boottocht! Veel plezier!

Inclusief:
  • Boothuur
  • Bediening aan boord
  • Quizmaster
  • Onbeperkt drankjes uit de Hollandse bar
  • Zoutjes en nootjes op tafel
  • Prijs voor het winnende team!
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit vaararrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Een gids reserveren voor uw boottocht?

Wilt u misschien een ervaren gids reserveren zodat u uitleg krijgt over de prachtige plekken waar u langs vaart? Bespreek uw wensen met onze professionele medewerkers.