Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Koffievaart bij Nijmegen

Details over dit uitje

Stap aan boord van de koffievaart van Nijmegen Evenementen. Het is hét uitje voor iedereen die een paar uur heerlijk wil doorbrengen op het water rondom Nijmegen en ontspannen wilt genieten van het prachtige natuurschoon en de mooiste vergezichten.

Voor een gezellig groepsuitje met de familie of een uniek bedrijfsfeest, het schip is van alle gemakken voorzien en zorgt altijd voor een schitterende rondvaart.

De meanderende Waal kent prachtige natuurgebieden, zoals de Ooijpolder en de Millingerwaard waar watervolgels en andere dieren hun toevlucht hebben gezocht. In de verte, de kerktorens van verschillende naburige dorpen. De schitterende panorama's zijn uitgebreid te bewonderen vanaf het robuuste schip.

Informatie over het schip:

Het schip is een antieke kustvaarder, een mooi schip dat is ingericht voor allerlei creatieve- en recreatieve evenementen, feesten en partijen. Het schip is maar liefst 35m lang en 6m breed en rijst 7,20 meter boven het water uit, en zeer comfortabel ingericht voor elk gezelschap dat de Waal wilt verkennen. Zowel het schip als de motor zijn industriële monumenten en ingeschreven in het Nationaal Register Varende Monumenten.

Inclusief:
  • Boothuur
  • Bediening aan boord
  • Onbeperkt koffie en thee
  • Petit fourtjes (gebakjes)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit vaararrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Een gids reserveren tijdens uw boottocht?

Wilt u misschien een ervaren gids reserveren zodat u uitleg krijgt over de prachtige plekken waar u langs vaart? Bespreek uw wensen met onze professionele medewerkers.

Nijmegen Evenementen gebruikt cookies voor optimale performance.Lees meer