Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Koffievaart – Salsa Workshop – Borrel in Nijmegen

Details over dit uitje

Wilt u Nijmegen ontdekken? Of een dagje op stap gaan, of zin in een uniek vrijgezellenfeest? Boek dan deze Koffievaart - Salsa workshop - Borrel.

Boek dit heerlijke combinatie-arrangement van Nijmegen Evenementen, met een koffievaart en Workshop Salsa en Merengue Dansen met afsluitend een borrel om lekker na te genieten van de dag.

14.30 - 16.30 Koffievaart

Geniet van de lekkerste petitfourtjes en een vers kopje koffie tijdens een ontspannen koffievaart over de Waal. Onze comfortabele rondvaartboot laat u in 2 uur de mooiste plekken rondom Nijmegen zien. Alle tijd om rustig even bij te kletsen.

16.45 - 17.45 Salsa Workshop

De voetjes van de vloer! Onder enthousiaste begeleiding leert u de meest uitdagende Latijnse dansen. Op de achtergrond speelt opzwepende Cubaanse salsamuziek en na een kleine warming up gaan de heupen lekker los. Samen met uw gezelschap leert u een speciale choreografie. Zo leert u pas echt wat verleiden betekent! Na de Salsa doen we natuurlijk ook de verleidelijke merengue.
Hola Sexy Señorita!

18.00 - 19.00 Borrel

Besluit dit unieke arrangement met een stevige borrel uit de Hollandse Bar. Even lekker met de vriendinnen de laatste roddels delen of de aanstaande bruid nog meer in het zonnetje zetten, geniet ervan!

Bovenstaande tijden zijn slechts een indicatie. Voor een op maat samengesteld arrangement kunt u uw tijdsschema bespreken met onze professionele medewerkers.

Inclusief:
  • Relaxte koffievaart met lekkere hapjes
  • Heupenlosmaker met de Salsa en Merengue Workshop
  • Stevige borrel met 3 drankjes Hollandse Bar
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Nijmegen Evenementen gebruikt cookies voor optimale performance.Lees meer