Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kroegentocht in Nijmegen

Details over dit uitje

Ga met Nijmegen Evenementen de kroegen van de oudste stad van Nederland verkennen, in een kroegentocht onder leiding van een vrolijke gids uit Nijmegen, die de stad op z´n duimpje kent!

U komt in vier verschillende kroegen in het gezellige centrum van de stad en leert ook nog eens wat. Over dit biertje, dat biertje (vraag het de kroegbaas!) en de historie van de mooiste stad van Gelderland natuurlijk!

Wist u dat Nijmegen bekend staat als speciaalbieren stad van Nederland?

We nemen je mee door de leukste straatjes van het oude Nijmegen waar de locale kroegtijgers nog echt Nijmeegs Bier drinken. Lokaal gebrouwen en geconsumeerd! In elke kroeg staan we even stil aan de tap om onze dorst te lessen.

Op weg naar de volgende kroeg begin je te beseffen dat die Nijmegenaren het goed bekeken hebben. Niet alleen een ludiek taaltje en een vrolijke kijk op het leven maar het lekkerste speciaal bier van heel Nederland!

Deze kroegentocht in het kwadraat is uitstekend geschikt voor een dagje uit met vrienden, collega's, een vrijgezellenfeest of een verjaardag of jubileum!

Inclusief:
  • Professionele gids (échte Nijmegenaar met jarenlange ervaring)
  • Bezoek aan verschillende kroegen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Want to experience Nijmegen with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Nijmegen.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan