Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Lunch – Crime Tablet Game – Borrel in Nijmegen

Details over dit uitje

Een afwisselend arrangement in Nijmegen, dat is de ‘Lunch – Crime City game – Borrel’ van Nijmegen Evenementen: een uitdagende virtual GPS game met lunch en borrel.

We sluiten de middag af met een gezellige borrel in een typisch Nijmeegs café. Bent u er klaar voor?

13.00 – 14.00 Lunch

Om deze actieve middag goed van start te gaan beginnen we met een uitgebreide bourgondische lunch in een gezellig restaurant. Geniet van al het lekkers en eet en drink vooral niet te weinig: het vervolgprogramma vergt de nodige energie!

14.00 – 16.00 Crime City

Na de lunch gaan we uw criminele capaciteiten testen. Deze hypermoderne game maakt gebruikt van GPS Tablets en portofoons. Gaat uw team het meest doeltreffend te werk?

Hoe werkt Crime City? Het doel van deze game is eenvoudig: verzamel zoveel mogelijk buit. Samen met uw handlangers terroriseren jullie het stadscentrum van Nijmegen. Kraak kluizen, verzamel wapens en schroom vooral niet om uw tegenstanders te beroven, maar kijk uit voor de politie! Worden jullie een beruchte straatbende?

Nooit het lef gehad om uw vingers te branden aan criminele activiteiten? Dit is uw kans!

16.00 – 17.00 Borrel

Na alle inspannende activiteiten is het nu tijd om te relaxen. Nijmegen Evenementen neemt u mee naar een leuk café om een uurtje te borrelen en elkaars sterke verhalen aan te horen! Uiteraard maken we ook bekend wie de bloedstollende race van Crime City Nijmegen heeft gewonnen. Het winnende team wordt beloond! Dus doe je best!

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch naar keuze
  • Enthousiaste begeleiding
  • Tablets en portofoons
  • 1 uur onbeperkt bier, fris en huiswijn
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan