Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit

Lunch – Empire City Tablet Game – Borrel in Nijmegen

Details over dit uitje
Empire City Brunch Tablet Game in Nijmegen

Zoekt u een afwisselend dagarrangement in Nijmegen? Bij de ‘Lunch – Empire City Game GPS game – Borrel’ van Nijmegen Evenementen starten we met een overheerlijke lunch.

Vervolgens gaan we een hypermoderne uitdagende game spelen. We sluiten de middag af met een gezellige borrel in een typisch Nijmeegs café. Bent u er klaar voor?

13.00 – 14.00 Lunch

Om de middag goed van start te gaan beginnen we met een uitgebreide lunch in een gezellig Nijmeegs restaurant. Geniet van al het lekkers en eet en drink vooral niet te weinig: het vervolgprogramma vergt de nodige energie!

14.00 – 16.00 Empire City Game

Na de lunch gaan we uw doorzettingsvermogen en ondernemerschap testen. Deze hypermoderne game maakt gebruikt van GPS Tablets en portofoons. Bent u klaar voor een bloedstollende race?

Hoe werkt het Empire City Gamespel? U bent de manager van een vastgoedkantoor met één duidelijke opdracht: zoveel mogelijk panden in uw portefeuille krijgen! U en uw teamleden krijgen GPS tablets en portofoons mee. Op uw tablet ziet u een plattegrond van de stad, waarop u uzelf, de concurrentie, de gebouwen en nog vele extra’s ziet verschijnen. Door gebouwen in te sluiten komen deze in uw portefeuille, maar let op! Als de tegenstander u insluit stelen ze geld van uw rekening. Wie het laatst lacht, lacht het best!

16.00 – 17.00 Borrel

Na alle inspannende activiteiten is het nu tijd om te relaxen. Nijmegen Evenementen neemt u mee naar een gezellig café om een uurtje te borrelen. Uiteraard gaan we ook bekend maken welk team de winnaar is geworden van de Empire City Game!

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch naar keuze
  • Enthousiaste begeleiding
  • Tablets en portofoons
  • 1 uur onbeperkt bier, fris en huiswijn
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan