Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Lunch – GPS Tocht – Borrel in Nijmegen

Details over dit uitje

Tijdens de unieke Lunch – GPS Tocht – Borrel van Nijmegen Evenementen brengen wij u in spanning en extase met een leuk spel met hightech GPS-apparatuur in de straten van Nijmegen.

13.00 – 14.00 Lunch

Voordat de GPS tocht van start gaat geniet u eerst van een overheerlijke lunch in een uitstekend restaurant in het centrum van Nijmegen. Het is belangrijk dat u een goede bodem legt voor de moeilijke vragen en opdrachten die straks uitgevoerd moeten gaan worden!

14.00 – 16.30 GPS Tocht

De GPS Tocht is een leuke activiteit tijdens uw vrijgezellenfeest of dagje uit met vrienden of collega’s. In de oudste stad van Nederland is genoeg te zien en te ontdekken, ondertussen laat u de route bepalen door het Global Positioning System. Vindt u de juiste coordinaten om de vragen te beantwoorden?

16.30 – 17.30 Borrel

Na een spannende maar ook vermoeiende GPS tocht is het tijd om de dag af te sluiten met een stevige borrel in een typisch Nijmeegs café.

Inclusief:
  • Heerlijke lunch
  • Enthousiaste begeleiding
  • Professionele apparatuur
  • Drankje uit de Hollandse bar tijdens de pauze van de GPS Tocht
  • Drankjes uit de Hollandse bar gedurende de borrel
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit uitje? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan