Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit

Lunch – Theatrale Wandeling – Cocktail Workshop in Nijmegen

Details over dit uitje

Ooit al eens de allerlekkerste Cocktails van Gelderland willen maken? Met de Lunch - Theatrale Wandeling - Cocktail workshop maakt Nijmegen Evenementen van uw dag een mix van drie perfect georganiseerde dagdelen in Nijmegen.

12.00 - 13.00 Lunch

Geniet van een heerlijke Bourgondische lunch op een prachtlocatie in het centrum van Nijmegen. Uw lunch is voorzien van allerlei Gelderse lekkernijen.

13.15 - 14.45 Theatrale Wandeling

U wordt verwelkomt bij het Valkhof en gaat onder enthousiaste begeleiding van onze Keizer en Nar uit Nijmegen beginnen aan de Theatrale Wandeling. Tijdens deze stadswandeling leert u alles over de Romeinen, Keizer Karel, Stadsmuur Waalbrug, Synagoge en nog veel meer. Wij dagen u uit om uw lach in te houden tijdens deze wandeling!

15.00 - 16.30 Workshop Cocktails maken

Mix tijdens deze unieke Cocktail Workshop van Nijmegen Evenementen in Nijmegen uw eigen Mojito, Pink Paradise of tongstrelende Bombay Bramble, onder de vakkundige leiding van een echte professionele shaker! Onze professionals geven eerst wat uitleg over de geschiedenis, de smaakcombinaties en de techniek van het mixen.

Tot zover de theorie, nu nog de praktijk. U neemt plaats achter de bar en gaat zelf aan de slag met kersenlikeur, vodka, schijfje citroen en ga zo maar door. Wordt het een alcoholische of toch een alcohol vrije cocktail? Natuurlijk bent u de juiste proefpersoon om deze heerlijke eigen creaties te testen!

Inclusief:
  • Complete Gelderse Lunch
  • Theatrale Wandeling
  • Enthousiaste begeleiding
  • Workshop Cocktails maken
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan