Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Lunchcruise op de Waal bij Nijmegen

Details over dit uitje

Lekker lunchen en de Waal bekijken vanaf een prachtige boot? De lunchcruise van Nijmegen Evenementen laat u de mooiste natuurgebieden rond Nijmegen zien, terwijl u heerlijk geniet van een uitgebreid lunchbuffet.

Varen doet u natuurlijk het liefst zo comfortabel mogelijk. Het schip is van alle gemakken voorzien en is geschikt voor elk feestje of partijtje.

Het schip brengt u langs de prachtige Ooijpolder, het natuurgebied de Millingerwaard en nog veel meer prachtig natuurschoon langs de Waal. Bekijk de ommelanden van de oudste stad van Nederland en geniet van de schitterende vergezichten en panorama’s vanaf het prachtige schip. Ondertussen smikkelt u van ons luxe lunchbuffet.

Inclusief:
  • Boothuur
  • Uitgebreid lunchbuffet
  • Onbeperkt drankjes uit de Hollandse bar
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit vaararrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Een gids reserveren tijdens uw boottocht?

Wilt u misschien een ervaren gids reserveren zodat u uitleg krijgt over de prachtige plekken waar u langs vaart? Bespreek uw wensen met onze professionele medewerkers.

Nijmegen Evenementen gebruikt cookies voor optimale performance.Lees meer