Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Moordwandeling in Nijmegen

Details over dit uitje

Een bedrijfsuitje of groepsuitje in Nijmegen van een beetje spanning en absurde humor voorzien? Tijdens de Moordwandeling van Nijmegen Evenementen gaan twee goed op elkaar ingespeelde acteurs alles uit de kast halen op een zeer komische manier.

Deze twee humordenaars zijn de juiste gidsen om jullie de meest lugubere moorden en moordverhalen van het verleden tot het heden te laten ontdekken. Dus als jullie van spanning en vooral van lachen houden, dan is dit het uitje van Nijmegen Evenementen dat je moet hebben gedaan!

Rond de Sint Sterf-enskerk (St. Stevenskerk) is al jarenlang een sinister complot aan de gang om Nijmeegse boeren en buitenlui van het leven te beroven. Hoe en waarom wordt uitgelegd door onze twee huurmoordenaars die in de stijl van Monty Python samen met jullie het complot gaan ontrafelen.

De moordwandeling wordt geïllustreerd met bewijsmateriaal waar zelfs Peter R. een zaak van kan maken. Vanwege de indringende details is dit groepsuitje alleen geschikt voor 16 jaar en ouder!

Inclusief:
  • Gratis ontlading van opgebouwde spanning
  • Rondleiding door twee veels te leuke humordenaars
  • Stadswandeling door Nijmegen
  • Indringende details over moorden uit het heden en het verleden

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience the city of Nijmegen with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Nijmegen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan