Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Moordwandeling in Nijmegen

Details over dit uitje
Moordwandeling in Nijmegen

Een bedrijfsuitje of groepsuitje in Nijmegen van een beetje spanning en absurde humor voorzien? Tijdens de Moordwandeling van Nijmegen Evenementen bent u bij Professor Zeldenlust in goede handen.

Professor Zeldenlust in patholoog anatoom en zal u duidelijk maken dat Nijmegen dé moordstad van Nederland is. De meest liefelijke plekjes blijken plaatsen van delict te zijn. De historische moorden komen, met uw theatrale hulp, tot leven. Vooral is de tocht een kolderiek samenzijn waarin zwarte humor de boventoon voert.
Rond de Sint Sterf es kerk (St. Stevenskerk) blijken opvallend veel lugubere moorden gepleegd te zijn. Is dit toeval of zou er kwade wind waaien? Samen probeert u het mysterie op te lossen. Professor Zeldenlust blijkt beangstigend veel te weten over u en kan uw namen, hobby’s en woonplaatsen op wonderbaarlijk wijze in verband brengen met het thema.

Humor en historie, interactie en interesse in elkaar, muziek en morbide gelach: doe mee met deze moorddadige wandeling. Professor Zeldenlust verzekert u, dat hij er een dooie boel van zal maken!

Inclusief:
  • Gratis ontlading van opgebouwde spanning door ludieke sfeer
  • Rondleiding door een professionele verhalenverteller
  • Humor en anekdotes op maat.
  • Spelenderwijs veel informatie over historische gebeurtenissen, architectuur en markante personen in de Nijmeegse geschiedenis.

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience the city of Nijmegen with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Nijmegen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan