Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Paintball Arrangement bij Nijmegen

Details over dit uitje

Special Ops Paintball en boogschieten in Nijmegen van Nijmegen Evenementen brengt uw ideale bedrijfsevent of groepsuitje weer een stuk dichterbij. Teambuilding van een andere orde eigenlijk! We nemen het hele gezelschap bandieten mee naar Ewijk, in de buurt van Nijmegen, waar eerst genoten wordt van een eersteklas hamburger met verse friet.

Wanneer de energie en voorpret tot grote hoogte is gestegen, gaan jullie een spannend wedstrijdje Paintballen om vervolgens nog les te krijgen in de edele sport van het boogschieten. Tot slot is een lekker koel glas limonade de perfecte afsluiting van dit spannende en sportieve arrangement.

Na de lunch zetten wij het hele gezelschap aan het werk met speciale verfpistolen, overalls en de schitterend ingerichte ‘battleground’, Special Ops Paintball kan beginnen. Paintball is vooral dekking zoeken en af en toe even flink schaterlachen. Uiteraard wordt u eerst geïnstrueerd door onze eigen Paintball cracks, die niet onderdoen voor de officiële commando’s.

Het terrein is voorzien van boomhutten, tractorbanden en andere obstakels, genoeg elementen dus om de vijand stiekem te besluipen en aan te vallen.

Na deze ‘Special Ops Tour of Duty’ vervolgen jullie de middag met een cursus handboogschieten. Don’t try this at home!! Veel plezier!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Heerlijke lunch bij de Burgerbar
  • Special Ops Paintball Battle
  • Cursus handboogschieten

Optioneel:

– Afsluitende borrel/ drankarrangement

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit arrangement ook combineren met andere spelprogramma’s en activiteiten van Nijmegen Evenementen. Informeer naar de mogelijkheden!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan