Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Paintball teambuilding uitje bij Nijmegen

Details over dit uitje

Als een geoefende marinier tijger je over de grond met je paintball gun. Je hebt de vijand in het vizier en je besluipt ‘The Enemy’ sneaky van achteren. Paintball van Nijmegen Evenementen is het ultieme teambuilding event voor bedrijven en groepen die even geheel los willen gaan.

Voor speciale vrijgezellenevenementen kan de vrijgezel in een konijnenpak worden gehesen om op hilarische wijze het hazenpad te kiezen voor alle afgeschoten kogels. Het neerschieten van het konijn is altijd nog meer punten waard!

Voordat jullie gaan beginnen worden de regimenten en bataljons samengesteld en krijgen jullie uitgebreide instructie om vakkundig de ander naar het leven te staan. De minimale duur van deze teambuilding activiteit is 1 uur maar je kan altijd wat tijd (én munitie) bijboeken. De setting van jullie battle is voorzien van allerlei prachtige elementen waar je je prima achter kunt verschuilen. Tactiek is het toverwoord, camouflage smeersel op je gezicht en slim je tegenstander besluipen helpt altijd!

Jullie Paintball event compleet maken

Paintballen bij Nijmegen Evenementen is zowel indoor als outdoor te organiseren. Uiteraard kunnen wij ook voor jullie een speciale prijsuitreiking organiseren (medailleceremonie, tromgeroffel, hijsen van de vlag, saluutschoten?) of na afloop een uitgebreide vrijgezellenavond, lunch of diner regelen. Neem contact op met onze medewerkers voor meer informatie.

Inclusief:
  • 1 uur paintballen
  • Wapen, masker, overall (volledige uitrusting)
  • 400 paintball kogels
  • Gebruik van kluisjes
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag!

Komen jullie aan het minimale aantal deelnemers voor dit teambuilding event? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kunnen jullie ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan