Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Poker BBQ bij Nijmegen

Details over dit uitje

Een avondje gezellig uit met de vrijgezel en zijn of haar vrienden of samen met collega’s iets klassieks en iets uitdagends organiseren? Reserveer het speciale Poker BBQ event van Nijmegen Evenementen en geniet van de lekkere hapjes en wat extra spanning aan de pokertafel.

Neem je zonnebril mee, je pokerface en niet te vergeten, je smoking! De beste pokerfanaat kan zich gelijk inboeken voor de wereldkampioenschappen in Las Vegas, want hierna is hij of zij pas echt geoefend!

Wat betekent dat ‘5 Card Draw’ nou eigenlijk en hoe kan je aan de nerveuze oogopslag van je tegenstander zien wat voor kaarten hij of zij in huis heeft? Misschien is pokeren vooral een kwestie van psychologie? Je leert er alles over tijdens het speciale Poker BBQ event van Nijmegen Evenementen.

Op maat de BBQ voor jullie pokermiddag of -avond laten verzorgen

Wil je op maat een BBQ menu bestellen? Bij Nijmegen Evenementen zorgen we ervoor dat jullie BBQ volledig op maat wordt verzorgd. Wil je precies weten wat de standaard BBQ is en welke hapjes daarbij horen? Neem contact op met onze medewerkers voor meer informatie.

Inclusief:
  • Volledig verzorgde BBQ
  • Pokertafels, kaarten en ‘pokerchips’
  • Ook te boeken als speciaal vrijgezellenevent of bedrijfsuitje
  • Op de door jullie gewenste dag of tijdstip te organiseren!

Komen jullie aan het minimale aantal deelnemers voor dit teambuilding event? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kunnen jullie ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan