Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Roeiclinic in Nijmegen

Details over dit uitje

Even lekker het water op in een echte roeiboot? Met de roeiclinic van Nijmegen Evenementen zorg je zeker voor een sportief bedrijfsuitje of groepsuitje. Geschikt voor amateur peddelaars en roeifanaten. Wij verwelkom jullie graag bij een professionele roeiclub om in het boothuis de eerste noodzakelijke oefeningen te doen.

In het boothuis staat een ergometer (roeimachine voor op het droge) waarop jullie alvast kunnen oefenen. Jullie begeleider zal de basisbeginselen van de roeisport aan jullie uitleggen. Daarna gaan jullie in viertallen het water op samen met een stuurman of stuurvrouw die ervoor zorgt dat de roeiriemen niet in de knoop raken en dat er koers wordt gehouden. Bakboord is…juist, die kant op…die Olympische spelen lijken plotseling nog een eind weg.

Voor grote groepen kan er uiteraard ook een kleine roeicompetitie worden georganiseerd voor de noodzakelijke teambuilding.

Inclusief:
  • Roeiclinic
  • Oefening op ergometer
  • Begeleiding van professionele stuurman/stuurvrouw
  • Koffie en thee

Let op: het wordt aangeraden om tijdens deze workshop sportkleding en sportschoenen te dragen.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan