Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit

Rondleiding – Lunch – Ik Hou van Holland in Nijmegen

Details over dit uitje

Beleef een volledig verzorgd Rondleiding – Lunch – Ik Hou van Holland spel door Nijmegen Evenementen in Nijmegen, met collega’s, familie of vrienden.

Een unieke rondleiding, even bijkomen met een lunch en vervolgens een actief spel! Beleef Ik Hou van Holland!

11.00 – 13.00 Rondleiding

Onder leiding van een ervaren gids laten wij u in een rondleiding alles zien en horen over de oude stad, de prachtige historische monumenten en het boeiende verleden. We maken een stadswandeling langs de St. Stevenskerk met zijn prachtige Königorgel en richting de vestingwerken die nog zo goed behouden zijn. Het Kronenburgerpark (Frank Boeijen!) mag ook niet ontbreken. Onderweg lopen we langs stadsbrouwerij De Hemel en door de oudste winkelstraat van Nederland: de Lange Hezelstraat.

13.15 – 14.30 Bourgondische Lunch

Voorzien van diverse heerlijkheden zoals een soepje, verse broodjes en een lekker glaasje Jus d’Orange. U komt even helemaal bij tijdens deze Lunch op een bijzondere locatie in hartje Nijmegen.

14.45 – 17.00 Ik Hou van Holland

Uw spelprogramma begint al bij binnenkomst, laat u horen!

De ‘Ik hou van Holland Quiz!’ wordt gespeeld in twee teams. Elk team krijgt een aantal muzikale vragen te beantwoorden, die door onze eigen Linda de Mol worden gesteld! Vragen over artiesten, Nederlandse gebruiken, Hollandse hapjes of over hun minnares, enfin, u kunt het zo gek niet bedenken of uw kennis over echte Hollandse kaskrakers wordt getest! Het beste team ontvangt een prijs, succes!

Inclusief:
  • Rondleiding
  • Complete Lunch
  • Enthousiaste begeleiding
  • Prijsuitreiking
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan