Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondleiding met Nijmeegse Annie

Details over dit uitje

Doe het eens met Nijmeegse Annie! Zij maakt van uw rondleiding door het centrum van Nijmegen een ontdekkingstocht vol hilariteit.

Vanaf haar brommer met geluidsinstallatie doet ze ook nog even een muziekquiz tussendoor, zodat het carnaval ook tijdens uw stadswandeling de boventoon voert.

Nijmeegse Annie is voor alle bedrijfsuitjes of groepsuitjes te boeken, zeker als er iets te vieren valt! Geheel DJ-end volgt ze haar eigen neus!

Annie is uiteraard bekend met alle prachtige bezienswaardigheden van haar geliefde stad. Samen met Annie ziet u de mooiste monumenten, ontdekt u plekken waar u nog nooit van gehoord heeft en maakt u een heerlijke wandeling door de stad. Alle Nijmegenaren houden van Annie. Ze is namelijk oergezellig en bijzonder gastvrij, praat uw stadswandeling van A tot Z aan elkaar en is niet vies van een ondeugend Nimweegs lolletje.

Op stap met vrienden of familie in Nijmegen? Boek Nijmeegse Annie als gids en uw rondleiding wordt een stuk rooskleuriger!

Inclusief:
  • De altijd vrolijke Annie als stadsgids
  • Haar gepimpte en gepersonaliseerde Annie fiets
  • Geluidsinstallatie met bijbehorende muziek
  • Muziekquiz
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Nijmegen with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Nijmegen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan