Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Saturday Night Fever in Nijmegen

Details over dit uitje

Leer soepel bewegen als John Travolta in de Dansworkshop Saturday Night Fever in Nijmegen, tijdens uw groepsuitje, bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest.

Nijmegen Evenementen beschikt over een aantal professionele dansers en danseressen die u alle hoeken van de dansvloer laten zien. Onze ruime en prachtig aangeklede dansvloer is klaar om elk gezelschap te ontvangen die de echte disco wil laten herleven.

Welkom bij het leukste danscentrum van Nijmegen. Zij zijn bekend in Nijmegen en wijde omgeving voor de enthousiaste begeleiders die hun grote passie voor de dans overbrengen aan een breed publiek. Leer de leukste discomoves onder leiding van professionals, die weten hoe u uw lichaam kunt gebruiken om te schitteren. Tijdens deze workshop krijgt u uiteraard een korte inleiding in de disco en waarom deze trend nog steeds springlevend is.

Het danscentrum heeft een ruime en mod­erne dan­szaal van ruim 200 m2 met een zwevende dans­vloer, airconditioning en vol­doende zitruimte. Er is een mooie, mod­erne bar aanwezig. Alle voorzienin­gen zijn aan­wezig voor een feestelijke dansavond of middag met een goede en gezel­lige sfeer.

Naast deze workshop heeft Nijmegen Evenementen tal van andere creatieve en gezellige arrangementen voor een heerlijk groepsuitje met vrienden en vriendinnen!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Huur gezellige locatie danscentrum te Nijmegen
  • Comfortabele zitruimte en bar
  • Te boeken om de door u gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan