Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Schilderworkshop in Nijmegen

Details over dit uitje

Cor Litjens, stadsschilder van Nijmegen, is u al voorgegaan. Geniet van de leuke Schilderworkshop van Nijmegen Evenementen, voor kinderen en volwassenen.

We nemen u mee naar een leuke ruimte, waar u gezellig creatief te werk kan gaan. Prima geschikt voor een verjaardagsuitje of een onderonsje met de hele schoolklas! De mogelijkheden zijn onbegrensd!

Laat de artiest in uzelf naar boven komen! Met gebruik van acrylverf op doek laat u de oude schilderkunst herleven. Het leukste is natuurlijk om een mooi portret van één van uw medeschilders te maken en vice versa. U kan ook kiezen voor een zelfportret, een stilleven of pittoresk landschap, voor thuis aan de muur!

Natuurlijk moet u vooraf enkele schetsen maken om de juiste lijnen op het doek te krijgen, maar daarna gaat u van hartenlust kleuren en tinten mengen, zodat u als een echte kunstschilder uit de verf komt. Laat uw creativiteit de vrije loop!

Binnen korte tijd bent u een graag geziene gast in de lokale verfwinkel als u roept: 'Ik zoek een ezel!'.

Inclusief:
  • Onbeperkt koffie, thee, limonade en koekjes
  • nthousiaste begeleiding
  • Materiaal, verf en penselen
  • Locatiehuur
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan