Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Smartlappen Workshop in Nijmegen

Details over dit uitje

Op zoek naar een gezellig groepsuitje? Doe de Smartlappen Workshop in Nijmegen van Nijmegen Evenementen, waar we uw groep in de watten leggen.

Met de leukste liedjes en allermooiste smartlappen.

Samen met de leukste accordeonist van het oosten gaat u aan de slag om beroemde smartlappen vanuit het hart en vol emotie te zingen.

Op een gezellige locatie in het centrum van de stad wordt u feestelijk ontvangen door uw begeleider. Wij geven u en uw vrienden een tekstboek met beroemde levensliederen en zorgen voor een professionele accordeonist!

Klik hier of op het screenshot om de video 'Smartlappen' van Nijmegen Evenementen te bekijken.

Smartlappen (workshop, tour, boot) van Nijmegen Evenementen.

Liedjes van Frank Boeijen, het bekende Potje met Vet of het Wandel Vierdaagse lied staan natuurlijk allemaal op het programma!

Het laatste half uur nemen we uw zangtalenten op zodat u thuis nog even de CD op kan zetten om de buren te laten schrikken... ehh.. genieten natuurlijk!

Voor een beetje extra zorgen wij voor een complete CD editie voor het hele gezelschap! En na een tijdje zingt u het Gelredome gewoon even vol!

Inclusief:
  • Accordeonist
  • Cd opname
  • Tekstboekjes
  • Locatie hartje Nijmegen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Interessant voor ambitieuze nachtegaaltjes:

Wilt u voordat deze smartlappen workshop begint les krijgen van een echte zangjuf of zangleraar? Dat kan uiteraard! Bespreek de mogelijkheden!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan