Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Swing & Go Show in Nijmegen

Details over dit uitje

Op zoek naar de perfecte gangmakers voor uw vrijgezellenfeestje of bedrijfsparty in Nijmegen? Tijdens de Swing & Go Show van Annie en Ringo gaat iedereen los op de leukste smartlappen.

Dit gezellige entertainment wordt u aangeboden door twee echte feestbeesten die menig feestje hebben geïnspireerd met prachtige meezingers.

De polonaise is zeker niet uitgesloten, de bar is uiteraard open! De professionals van Nijmegen Evenementen maken van uw bedrijfsparty een oergezellige happening voor uw hele gezelschap.

Voorafgaand aan alle belevenissen is het eerst tijd voor een culinaire maaltijd in het beste restaurant van Nijmegen. Begin de avond goed met dit heerlijke diner!

Vervolgens gaat u Zingen en Swingen, dat is waar Annie en Ringo gespecialiseerd in zijn. Zij laten uw personeel of collega's hossen, meedeinen en uit volle borst meezingen. Uiteraard worden ze bijgestaan door een professionele DJ die niet van de knoppen af kan blijven.

Het optreden van Annie en Ringo is avondvullend en geschikt voor feesten en partijen vanaf 60 personen. De gehele avond wordt gevuld met gezellige nationale en internationale smartlappen.

De Swing & Go Show speelt zich bij uitstek af op locatie in het centrum van het gezellige Nijmegen. U kunt natuurlijk ook in samenwerking met Nijmegen Evenementen zelf een locatie uitzoeken.

Inclusief:
  • Avondvullend topentertainment van Nijmeegse Annie en Ringo
  • DJ, geluidsman en apparatuur
  • Locatie naar keuze geschikt voor minimaal 60 personen
  • Heerlijk 3-gangen diner in het centrum
  • Te boeken op de door uw gewenste avond!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan