Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Tapasboot in Nijmegen

Details over dit uitje

Stap aan boord van de enige echte tapasboot van Nijmegen. Tijdens deze mooie rondvaart over de Waal serveert Nijmegen Evenementen u de lekkerste hapjes.

Geniet van de prachtige natuurgebieden zoals de Ooijpolder en de Millingerwaard, bekijk de mooiste panorama's en vergezichten rond de stad en maak van uw familie-uitje of bedrijfsuitje een gezellige belevenis.

Verschillende echte Spaanse tapas en drankjes maken het eten en varen rondom Nijmegen een ontspannen en zeer welkome afwisseling van het drukke bestaan. Perfect geschikt voor een uitje!

Tapas, de echte Spaanse verrassing, lekkere hapjes met vis of vlees of als u er op prijs stelt, geheel vegetarisch! Geniet ondertussen van het magnifieke uitzicht op het groene ommeland van Nijmegen en stap geheel verfrist weer aan wal!

Inclusief:
  • Boothuur
  • Uitgebreid Tapas buffet
  • Bediening aan boord
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit vaararrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Een gids reserveren tijdens uw boottocht?

Wilt u misschien een ervaren gids reserveren zodat u uitleg krijgt over de prachtige plekken waar u langs vaart? Bespreek uw wensen met onze professionele medewerkers.

Nijmegen Evenementen gebruikt cookies voor optimale performance.Lees meer