Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Ratrace 88 in Nijmegen

Details over dit uitje

Crazy 88 meets Wie is de Rat: The Ratrace 88 van Nijmegen Evenementen is een spel in Nijmegen, dat alleen geschikt voor mensen die echt willen speuren en lachen.

Er zit alleen een addertje onder het gras, er is een saboteur aan het werk die jullie gezellige uitje in de poep probeert te rijden! Vervelende vent!

Beleef dit uitje nu met korting!

Jullie worden in het centrum van Nijmegen opgesplitst in verschillende teams en op pad gestuurd met 10 belachelijke, hilarische en uitzinnige opdrachten. De uitvoering van de opdrachten moet als bewijs worden vastgelegd met de filmcamera en dit alles ook nog eens binnen de aangegeven tijd!

Kortom; welk team voert de opdrachten het beste uit en is het uitbundigst… uuhh we bedoelen het snelst! En welk team ontmaskert na afloop de rat?

De spelopdrachten variëren, van het spelen als straatmuzikant tot het laten lachen van nietsvermoedende voorbijgangers, de exacte inhoud blijft nog even geheim! Maar ga er maar van op aan dat het iets is wat jullie nog nooit hebben gedaan. Na dit evenement voel je je dan ook een stuk… meliger!

We kunnen de opdrachten aanpassen aan de wensen van de groep, van een beetje idioot tot héél idioot!

Inclusief:
  • Begeleiding
  • 1 Drankje
  • Filmcamera’s tijdens het spel
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Filmpjes naderhand digitaal toegestuurd
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan