Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Theatrale Stadswandeling in Nijmegen

Details over dit uitje

De Theatrale Stadswandeling van Nijmegen Evenementen laat u de mooiste plekjes van Nijmegen zien, in een leuke stadswandeling met gids.

Uw professionele gidsen Keizer Karel en Nar komen rechtstreeks uit de vroege Middeleeuwen. Zij vertellen u prachtige historische en vaak grappige anekdotes over het leven in die tijd en over de monumenten waar u tijdens deze rondleiding langs wandelt.

Nijmeegse humor en originele grappen worden afgewisseld door verhalen over belangrijke gebeurtenissen die de inwoners van Nijmegen hebben moeten doorstaan.

Uw rondleiding door de stad begint dichtbij het Valkhof, waar Karel de Grote ooit zijn palts liet bouwen. Onze gidsen vertellen u de roemrijke geschiedenis van de stad op een aanstekelijke en boeiende wijze, van de eerste Romeinse legioenen die hier hun kamp vestigden tot de 80-jarige oorlog en de herovering van de stad in 1591 door Prins Maurits.

Via de nog overgebleven stadsmuren, de Waalbrug, de Synagoge en de Waag, loopt u over de Grote Markt naar over het Mariënburg. Tijdens deze stadswandeling komt u niet alleen te weten waarom Nijmegen vroeger het centrum van de wereld was, maar beleeft u enorm veel plezier aan de fratsen en komische verhalen van uw eigen hofnar en keizer!

Inclusief:
  • Komisch duo (échte Nijmegenaren als typetjes)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience the city of Nijmegen with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Nijmegen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan