9.8 /10 Trustpilot gebaseerd op 113 reviews
024 820 07 22
Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Villa Vergaderen in Nijmegen

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Villa Vergaderen in Nijmegen

Zoekt u een vergaderlocatie bij Nijmegen? Ga Villa vergaderen in Landgoed Klein Heumen, de ideale plek om te vergaderen met uw klanten of collega's.

Het interieur kent een groot aantal moderne en stijlvolle vergaderruimten waar u ontspannen begint aan uw nieuwe werkdag.

In de ochtend gaat u met uw gezelschap vergaderen in één van de sfeervolle zalen van deze locatie. Nijmegen Evenementen verzorgt na het vergaderen een heerlijke lunch met diverse Nijmeegse lekkernijen.

Aansluitend gaat u ontspannen tijdens een zeer uitgebreide wijnproeverij. Dit alles wordt afgesloten met een Smartlappen Workshop waarin u samen met onze accordeonist de sterren van de hemel gaat zingen.

Programma:

09.00- 13.00 uur Vergaderen

Vergaderen in één van de vele sfeervolle vergaderruimten in Villa Klein Heumen. Uiteraard verzorgen wij een vers kopje koffie, water of thee en diverse lekkernijen. Ook zal er een flipover met stiften en wireless internet in de zaal aanwezig zijn.

13.00 - 14:00 uur Heerlijke Lunch

Tussendoor serveren wij u een bijzondere lunch met verse broodjes en beleg. Smakelijk eten!

14.30 - 16.30 uur Wijnproeverij

U maakt zich op voor onze Wijnzinnige wijnproeverij. Geniet van 7 heerlijke soorten wijn die u onbeperkt mag drinken!

17:00 - 18:00 uur Smartlappen Workshop

Samen met een professionele accordeonist gaat u aan de slag om beroemde smartlappen vanuit het hart en vol emotie te zingen.

Inclusief:
  • Zaalhuur
  • Koffie, thee, mineraalwater en diverse en tijdens de vergadering
  • Uitgebreide lunch met vruchtensappen
  • Wijnproeverij met 7 wijnen waar u onbepert van kunt genieten
  • martlappen workshop met accordeonist
  • Unieke landelijke locatie met voldoende parkeergelegenheid
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Nijmegen Evenementen beschikt over een enorm aanbod gezellige belevenissen die tijdens uw vergaderarrangement eenvoudig te realiseren zijn. Wat dacht u van onze proeverijen, speurtochten en workshops om uw vergaderarrangement compleet te maken?

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u bij dit arrangement niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Nijmegen starten de arrangementen van Nijmegen Evenementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station of de Grote Markt, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Nijmegen Evenementen zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Nijmegen Evenementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Nijmegen Evenementen organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Nijmegen is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Nijmegen Evenementen kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Nijmegen Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Nijmegen Evenementen maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan