Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Visagie Workshop – High Tea – Shoptour in Nijmegen

Details over dit uitje

Dames opgelet. Het leukste arrangement voor een uniek dagje uit met vriendinnen staat voor jullie klaar: de Visagie Workshop - High Tea - Shoptour in Nijmegen.

Jullie krijgen verschillende tips en trucs voor make up in de Visagie workshop van Nijmegen Evenementen en genieten van een uitgebreide High Tea en daarna ook nog eens lekker shoppen!

9.30 - 12.00 Visagie Workshop

Smokey eyes, glamour look, naturel, nude make-up, leer het met een professionele visagiste. De Visagie Workshop in Nijmegen begint met een korte uitleg over verschillende technieken. Hoe kies je de juiste foundation, waar gebruik je concealer en hoe corrigeer je kleine foutjes? Tijdens deze workshop leer je het allemaal! Elke deelnemer gaat aan de slag met penselen, sponsjes en bijbehorende make up. Tip: foto's maken!

12.15 - 13.15 High Tea

Voorzien van allerlei lekkernijen zoals ambachtelijk gebakken scones, kleine sandwiches en friandises. U komt even helemaal bij tijdens deze High Tea op een geweldige locatie in hartje Nijmegen.

13.30 - 15.30 Shoptour

Ga mee met onze stadsgids en bekijk de leukste winkeltjes en gezelligste boetiekjes van de oude binnenstad. Nijmegen kent tal van leuke straatjes en steegjes waar luxe modezaken worden afgewisseld met kleine winkeltjes met antiek en snuisterijen. De gids vertelt jullie alles over de verschillende straten en de betere winkels. Misschien toch nog een leuk tasje kopen of die hoge hakken.

Bovenstaande tijden zijn slechts een indicatie. Voor een op maat samengesteld arrangement kunt u uw tijdsschema bespreken met onze professionele medewerkers.

Inclusief:
  • Professionele Visagie Workshop
  • Complete Gelderse High Tea in de historische binnenstad
  • Professionele gids (echte Nijmegenaar met jarenlange ervaring)

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan