Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de Rat Arrangement in Nijmegen

Details over dit uitje

Het Wie is de Rat arrangement van Nijmegen Evenementen is het ultieme uitje: een fascinerend spel in Nijmegen, uitgebreide lunch en heerlijk uurtje borrelen, met Hollandse Kaskrakers. Voor een vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest een echte aanrader!

12.30 – 13.30 Lunch

Allereerst starten we met het leggen van een goede bodem. Nijmegen Evenementen verwelkomt u met een verassende lunch in het centrum van Nijmegen. Vervolgens geven we een korte uiteenzetting over het ludieke spel ‘Wie is de Rat’.

13.30 – 17.00 Wie is de Rat

Tijdens dit spel moet u allerlei spannende, grappige of uitdagende opdrachten volbrengen maar er is natuurlijk iemand die de boel zit te verstieren! Weet u de Rat te pakken?

Ga ervoor om met uw teamleden alle opdrachten zo goed mogelijk te volbrengen en probeer uit te vinden wie nu eigenlijk de Rat is. Hij of zij zal het u namelijk niet gemakkelijk maken.

17.00 – 18.00 Smartlappen borrel

Zin in een uurtje gezellig borrelen onder de fabuleuze kaskrakers van Nederlandse artiesten? Bij deze Smartlappen borrel bezoekt u een echt Nijmeegs café en vervolgens gooi die keeltjes maar open! De teksten van de liedjes worden verstrekt, zodat er geen enkele reden is om niet mee te zingen! La La La La…

Inclusief:
  • Heerlijke lunch
  • Enthousiaste begeleiding
  • Drankjes uit de Hollandse bar
  • Echte Gelderse accordeonist
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit spelprogramma? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan