9.6 /10 Trustpilot gebaseerd op 112 reviews
024 820 07 22
Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop houtbewerken

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Workshop houtbewerken

Zin om een keer hout te bewerken en allerlei apparaten uit te proberen? Kom en ervaar de workshop houtbewerken van Nijmegen evenementen. Maak kennis met de zandstraalmachine, houtdraaibanken, vierkante gatenboor, mini kettingzaagtafel, oscilleer-, vijl- en schijf- schuurmachine en nog veel meer apparaten waarmee u een kunstwerk van hout kunt creeëren!

Tijdens het doen, leer je meer over technieken, handige hulpstukken. We hebben een hoek vol resthout, waar de mooiste houten eindproducten uitkomen bijvoorbeeld een wereldkaart in hout, een zit object voor in de koffiecorner, een product voor thuis, een houten speelgoedkeuken, mobielen voor aan de tuinplataan, een cadeau voor de jubilaris. Jullie kunnen individueel gaan werken of in groepen.

Ontdek hoe handig u bent met houtbewerken. U mag uw eigen creatie uiteraard mee naar huis nemen om mee te pronken!

Inclusief:
  • Professionele begeleiding
  • Koffie, thee, fris en cake
  • Eindproduct mee naar huis
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Verkorte versie

Wilt u liever een kortere versie van deze workshop boeken? Dat kan! in één uur maakt u kennis met het houtbewerken. Voor groepen van 5 tot 9 personen betaald u dan €55,00, voor groepen vanaf 10 personen zal dit €32,50 zijn. Deze prijzen zijn exclusief BTW.

Verlengde versie

Neemt u liever de tijd om een echt kunstwerk in elkaar te zetten? Dan is een workshop van twee uur veel te kort! Boek onze verlengde versie van de workshop en krijg drie uur de tijd om het houtbewerken goed onder de knie te krijgen. Voor groepen van 5 tot 9 personen betaald u dan €70,00, voor groepen vanaf 10 personen zal dit €55,00 zijn. Deze prijzen zijn exclusief BTW.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Nijmegen starten de arrangementen van Nijmegen Evenementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station of de Grote Markt, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Nijmegen Evenementen zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Nijmegen Evenementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Nijmegen Evenementen organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Nijmegen is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Nijmegen Evenementen kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Nijmegen Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Nijmegen Evenementen maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan