Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Naaktmodel Schilderen in Nijmegen

Details over dit uitje

De Workshop Naaktmodel Schilderen van Nijmegen Evenementen in Nijmegen leert u de ins en outs: bestudeer een naaktmodel en geef deze weer op het canvas.

Af en toe plukken wij is een argeloze Nijmeegse voorbijganger van de straat om voor ons als model te werken. Dat gelooft u zelf toch niet?

Het beroep van naaktmodel is een hele lastige. Niet alleen moet je heel lang heel stil kunnen blijven zitten, je moet ook nog alle giechelende schilders kunnen weerstaan!

Tijdens deze schildercursus wordt u de beginselen van de kunst van het kijken bijgebracht: de basis van de schilderkunst. Aan de hand van inleidende oefeningen leert u uw eigen weergave van het naaktmodel te creëren.

Het schilderen van mensen is fascinerend, dat zult u zelf gaan zien. Een beetje artiest laat zich natuurlijk niet afleiden van zijn werk, behalve door een wel heel leuk naaktmodel!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Materiaal
  • Locatiehuur
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reserveren voor kleinere gezelschappen:

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor deze workshop. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan