Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Petit Fours maken in Nijmegen

Details over dit uitje

De lekkerste gebakjes maakt u tijdens de overheerlijke Workshop Petit Fours maken van Nijmegen Evenementen in Nijmegen, voor lekkerbekken en smulpapen, die wel eens serieus aan de slag willen met het maken van de lekkerste gebakjes.

Op een gezellige locatie wordt u ontvangen door onze professionele bakspecialisten die u van alles kunnen leren over de bereiding en decoratie van dit heerlijke gebakje.

Gebruik cake, laagjes mascarpone en poedersuiker, dek dit alles af met een plakje cake en een laagje jam, bedek de cake met marsepein en...... smullen maar! Maar niet voordat u meer weet over alle ingrediënten die in een echt petit-fourtje moeten zitten. Decoreer het gebakje vervolgens met glittertjes, amandeltjes en zilverballetjes. Wees creatief en creëer uw eigen perfecte petit-fourtje.

Altijd al eens serieus aan de slag willen gaan in de keuken? Deze workshop leert u de lekkerste gebakjes bereiden en presenteren. Alles wat u tijdens deze workshop leert kunt u daarna thuis zeker ook goed gebruiken! Eet smakelijk!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Onbeperkt koffie, thee en koekjes
  • Alle ingrediënten ruim voorhanden
  • Gezellige locatie in het centrum van Nijmegen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze activiteit? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan