Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Sieraden Maken in Nijmegen

Details over dit uitje

Vind je het leuk om creatief bezig te zijn en ervaar jij een kralenwinkel als een snoepwinkel? Dan is Workshop Sieraden Maken in Nijmegen perfect voor jou!

Ontwerp een eigen ketting of armband! Onder het genot van een of meerdere drankjes en vakkundige begeleiding maak je in ongeveer 2 uur een unieke ketting of armbanden.

Uiteraard worden de diverse toepasbare technieken uitgelegd om een bijzonder persoonlijk sieraad te creëren. Verschillend materiaal zoals draad, slotjes en kettelstiften zijn aanwezig. Deze workshop onderscheidt zich door het gebruik van hoogwaardige materialen.

Ben je zelf niet super creatief, geen probleem. Dan maak je gewoon een van de vele mooie voorbeelden na. Iedereen gaat gegarandeerd met een zelfgemaakte blikvanger naar huis!

Wilt u een andere workshop volgen tijdens uw dagje uit in Nijmegen?
Bekijk al onze workshops en maak uw keuze!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Materiaal zoals draad, slotjes en kettelstiften.
  • Gebruik van kralenbord en tangen
  • Koffie en thee
  • Locatie in Nijmegen

Optioneel:

Altijd al een modern design sieraad (Wol en Zilver) met een toonaangevende ontwerper willen maken? U kunt nu ook onze andere sieraden workshop in Nijmegen boeken. Hierbij maakt u in 1,5 tot 2 uur een prachtig sieraad vanaf € 37,50 p.p. excl. BTW.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan