Vaararrangementen Nijmegen

De mooiste vaarwegen van ons land, vlakbij de grote rivieren. Een prima voorwaarde dus voor het organiseren van bijzondere, culinaire en zeer ontspannen vaararrangementen in en rondom Nijmegen. Vaar met ons mee tijdens een Rondvaart over de Waal of geniet van onze Borrelboot en het prachtige uitzicht. Wilt u echt even alle stress van u af gooien? Bekijk dan eens al onze bijzondere vaararrangementen en maak van uw groepsuitje of bedrijfsuitje een ontspannen belevenis op het water.

Stel al uw vragen aan Anissa!
Contact
Rondvaart op de Waal bij Nijmegen
Wilt u een gezellige rondvaart maken bij Nijmegen? De boottocht van Nijmegen Evenementen brengt u over de Waal langs de Ooijpolder en de Millingerwaard.
Vanaf 20 personen
1.0 uur
Favoriet
Borrelboot in Nijmegen
De Borrelboot van Nijmegen Evenementen verwacht u. Lekker borrelen op een gezellige rondvaartboot, die door de mooie natuurgebieden rond de stad vaart.
Vanaf 15 personen
2.0 uur
Favoriet
Smartlappenboot in Nijmegen
Wilt u in Nijmegen een feestje vieren en borreltje drinken? Kom aan boord van de Smartlappenboot de leukste liedjes meezingen met onze accordeonist.
Vanaf 15 personen
1.5 uur
Favoriet
Ik hou van Holland Rondvaart bij Nijmegen
Net als de tv-show speelt u de unieke 'Ik hou van Holland rondvaart' van Nijmegen Evenementen in verschillende teams, maar dan in een rondvaart rondom Nijmegen.
Vanaf 15 personen
2.0 uur
Favoriet
Tapasboot in Nijmegen
Stap aan boord van de enige echte tapasboot van Nijmegen. Tijdens de mooie rondvaart over de Waal serveert Nijmegen Evenementen u de lekkerste hapjes.
Vanaf 15 personen
3.0 uur
Favoriet
Lunchcruise op de Waal bij Nijmegen
Lekker lunchen en de Waal bekijken vanaf een prachtige boot? De lunchcruise van Nijmegen Evenementen laat u de mooiste natuurgebieden rond Nijmegen zien.
Vanaf 15 personen
2.0 uur
Favoriet
Bingoboot in Nijmegen
De Bingoboot van Nijmegen Evenementen verwacht u! Speel bingo op het water van de Waal en geniet van het uitzicht op de mooie omgeving van Nijmegen.
Vanaf 15 personen
2.0 uur
Favoriet
Popquiz Cruise in Nijmegen
De Popquiz Cruise van Nijmegen Evenementen, dat is met een boot vol muziek en lekkere borreltjes een quiz spelen in Nijmegen.
Vanaf 15 personen
2.0 uur
Favoriet
Koffievaart bij Nijmegen
Stap aan boord voor de koffievaart van Nijmegen Evenementen, hét uitje voor iedereen die een paar uur heerlijk wil doorbrengen op het water rondom Nijmegen.
Vanaf 15 personen
1.5 uur
Favoriet
Borrelvaart – Diner in Nijmegen
Wilt u gezellig varen over de Waal bij Nijmegen en daarna eersteklas dineren? Het Borrelvaart - Diner arrangement van Nijmegen Evenementen biedt het u.
Vanaf 15 personen
5.0 uur
Favoriet
Barbecue Boot in Nijmegen
Heeft u zin in een 'lekkere' rondvaart bij Nijmegen? De robuuste barbecue boot van Nijmegen Evenementen ligt voor u klaar op de Waal.
Vanaf 15 personen
3.0 uur
Favoriet
Pannenkoekenboot in Nijmegen
Welkom op de pannenkoekenboot in Nijmegen. Tijdens deze rondvaart van Nijmegen Evenementen gaan we u verwennen met bezienswaardigheden en pannenkoeken.
Vanaf 50 personen
1.0 uur
Favoriet
Borrelcruise – Magical Dinnershow in Nijmegen
Nijmegen Evenementen's kapitein heet u welkom op de borrelboot en neemt u in de Borrelcruise - Magical Dinnershow mee over de Waal rondom Nijmegen.
Vanaf 15 personen
5.0 uur
Favoriet