Vrijgezellenfeesten Nijmegen

Met de boys of girls op stap in het gezellige centrum van Nijmegen om een feestelijk vrijgezellenfeest te vieren? De kans is groot dat Nijmegen Evenementen er iets mee van doen heeft. Wij organiseren met groot enthousiasme elk vrijgezellenfeest voor jullie op maat, op de mooiste locaties, met prachtige decors en met het beste entertainment. Voor vrienden- en vriendinnen van de bruid of gom en natuurlijk wordt alles in het werk gesteld om jullie vriend of vriendin een leuke dag te laten beleven. The Hangover, Bubble Ball, heel veel frisse ideeën voor jullie speciale vrijgezellenfeest. Bekijk ze allemaal en maak een keuze.

Stel al uw vragen aan Anissa!
Contact
The Pain Game in Nijmegen
De enige manier om jezelf echt te testen samen met vrienden of collega's is The Pain Game van Nijmegen Evenementen. Wij nemen jullie mee naar een gezellige locatie in de Nijmeegse binnenstad voor het ultieme vrijgezellenfeest of groepsuitje waarin alle zenuwen ruimschoots aan bod komen. De Pain Game is bekend van Tv maar wij hebben dit unieke evenement getransformeerd naar ons eigen ludieke, hilarische en bovenal  'huiveringwekkende' groepsuitje of vrijgezellenfeest.  
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Sherlock Holmes Tablet Lunch in Nijmegen
Nijmegen Evenementen laat je een zinderende en mysterieuze 'detective story' beleven met je vrienden of collega's. Deze virtuele game zorgt voor spanning en sensatie! In teams gaan jullie op pad door de stad om een ingewikkelde moordzaak op te lossen. En dat betekent; aanwijzingen zien te vinden, deze op de juiste wijze interpreteren en dan snel door naar de volgende locatie om langzamerhand de dader en het wapen op te sporen. De klokt tikt gewoon door….
Vanaf 10 personen
5 uur
Favoriet
Paintball teambuilding uitje bij Nijmegen
Als een geoefende marinier tijger je over de grond met je paintball gun. Je hebt de vijand in het vizier en je besluipt ‘The Enemy’ sneaky van achteren. Paintball van Nijmegen Evenementen is het ultieme teambuilding event voor bedrijven en groepen die even geheel los willen gaan. Voor speciale vrijgezellenevenementen kan de vrijgezel in een konijnenpak worden gehesen om op hilarische wijze het hazenpad te kiezen voor alle afgeschoten kogels. Het neerschieten van het konijn is altijd nog meer punten waard!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Sex and the City Game in Nijmegen
Meiden opgelet! Het Sex and the City uitje van Nijmegen Evenementen maakt van jullie vrijgezellenfeest een doldwaze en onvergetelijke dag. Sex and the City in Nijmegen betekent fun, melige gezelligheid  en samen een onvergetelijke dosis lol maken met al je vriendinnen. Geschikt als groepsuitje of vrijgezellenfeest voor dames die de boel een beetje op stelten willen zetten.
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Strip Diner in Nijmegen
Bent u opzoek naar een verleidelijke show voor een vrijgezellenfeest of een groepsuitje? Nijmegen Evenementen biedt u het Strip Diner aan waarbij het zeker weten warm zult krijgen.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Popquiz in Nijmegen
Nijmegen Evenementen komt nu met een spetterende popquiz. In hartje Nijmegen wordt uw muzikale kennis op de proef gesteld. Voor welke categorie kiest u?
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Bubble Voetbal in Nijmegen
Lekker voetballen met een beschermende plastic bal om je lichaam, in het kort: Bumping Bubble Voetbal! Samen met Nijmegen Evenementen organiseert u uw eigen grappige Bubble Voetbal sportevent in Nijmegen.
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Flikken Nijmegen
Nijmegen Evenementen biedt het spannendste spelprogramma aan: Flikken Nijmegen. Kruip in de huid van een rechercheur en los deze lastige moordzaak op. Tijdens dit groepsuitje komen jullie erachter wie van jullie vrienden/collega’s de beste rechercheur is. Geniet ondertussen van al het moois wat Nijmegen te bieden heeft!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
The Wedding Planner Tablet Game in Nijmegen
Nijmegen Evenementen biedt in Nijmegen het meest bijzondere uitje c.q. virtueel spel voor een vrijgezellenfeest aan: The Wedding Planner.
Vanaf 8 personen
2.0 uur
Favoriet
Poker BBQ bij Nijmegen
Een avondje gezellig uit met de vrijgezel en zijn of haar vrienden of samen met collega’s iets klassieks en iets uitdagends organiseren? Reserveer het speciale Poker BBQ event van Nijmegen Evenementen en geniet van de lekkere hapjes en wat extra spanning aan de pokertafel. Neem je zonnebril mee, je pokerface en niet te vergeten, je smoking! De beste pokerfanaat kan zich gelijk inboeken voor de wereldkampioenschappen in Las Vegas, want hierna is hij of zij pas echt geoefend!
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet
The Hangover Tablet in Nijmegen
Nijmegen Evenementen biedt u een bijzonder vrijgezellenfeest voor mannen aan: The Hangover. U gaat deze virtuele game spelen in het centrum van Nijmegen.
Vanaf 8 personen
2.0 uur
Favoriet
Sherlock Holmes Tablet Dinner Game in Nijmegen
Beleef de spannendste City Game van dit moment met vrienden of collega's en geniet tussendoor even van overheerlijke gerechten in maar liefst drie verschillende restaurants in het centrum van Nijmegen! Kunnen jullie de spanning aan gedurende dit mysterische groepsuitje? Aan de hand van een tablets gaan jullie de stad verkennen en op zoek naar aanwijzingen van deze lastige moordzaak.
Vanaf 10 personen
5 uur
Favoriet
Rondleiding & Proeverij in de Brouwerij van Nijmegen
In Nijmegen hebben we een brouwerij in het hartje van de stad. Nijmegen Evenementen neemt u mee op een gezellige bierpresentatie en rondleiding over ambachtelijk gebrouwen bier.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Escape Arena in Nijmegen
Ook grote groepen kunnen nu gezamenlijk de escape sensatie in Nijmegen beleven. Dé Escape Arena van Nijmegen Evenementen is een evenement vol spanning en sensatie, want er komt een moment dat je echt denkt dat je voorgoed bent opgesloten…..
Vanaf 20 personen
1,5 uur
Favoriet
Crazy 88 in Nijmegen
Kent u Crazy 88 van Nijmegen Evenementen, in het centrum van Nijmegen? Voer de gekste opdrachten in dit spel uit rondom de Stevenskerk en win de hoofdprijs.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Ik hou van Holland Quiz in Nijmegen
Of je nu met je familie of collega's een dagje uit wilt, de Ik hou van Holland quiz van Nijmegen Evenementen in Nijmegen staat garant voor 2 uur dolle pret.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Pubquiz in Nijmegen
De leukste Quiz van Nederland, met een biertje in de hand, de handen aan de knoppen en luisteren naar de mooiste Hollandse hits. Dit groepsuitje van Nijmegen Evenementen is een mix van Ik hou van Holland en de Popquiz a Gogo. U speelt de quiz in koppels of als team en moet de noodzakelijke punten bij elkaar sprokkelen om uiteindelijk de PubQuiz hoofdprijs in de wacht te slepen! De onderwerpen van vandaag; vaderlandse geschiedenis, BN-ers, sport en spel!
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
De Kolonisten van Nijmegen
Een City Game met vrienden, familie of collega's in het centrum van Nijmegen organiseren? Een avontuurlijke ontdekkingsreis vol spanning, avontuur en ludieke momenten beleven? Reserveer de Kolonisten van Nijmegen van Nijmegen Evenementen en ontdek waarom 'Kolonisten van Catan' nog leuker wordt als u het gewoon in 't echt speelt!  
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Proef en Mix Cocktail Clinic in Nijmegen
De Proef en Mix Cocktail Clinic van Nijmegen Evenementen is een sprankelende workshop en gezellige avond in Nijmegen met vrienden, familie, of collega's.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Kolonisten van Catan Tablet Dinner in Nijmegen
De Kolonisten van Catan is misschien wel een populair bordspel dat aan de keukentafel wordt gespeeld, wij hebben het omgetoverd tot een 'real life' City Game dat in teams gewoon in de buitenlucht wordt gespeeld. Wij zorgen ervoor dat u niet hongerig naar huis terugreist, want gedurende het spel schuift u in drie verschillende restaurants naar keuze aan voor een uitgebreid diner. Koloniseer het centrum van de stad, probeer andere teams voor te zijn en neem onze felbegeerde prijs in ontvangst!
Vanaf 10 personen
5 uur
Favoriet