Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Beppen, Opscheppen en Steppen in Nijmegen

Details over dit uitje

In Beppen, Opscheppen en Steppen gaat u per step in groepjes langs restaurants in Nijmegen, Nederlands oudste stad, met gidsen van Nijmegen Evenementen.

Onze vakkundige gidsen nemen uw gezelschap mee op de step en zo ontdekken we alle geheimen van de oudste stad van Nederland.

Het blijft elke keer weer een verrassing bij welk restaurant we nu weer halt houden. Na een bijzondere steptocht met prachtig uitzicht over de Waalkade staat er weer een ander lekker gerecht op u te wachten en dat maakt hongerig. Maar ook motiverend!

Deze heerlijke steptocht heeft tal van voordelen, u verbrandt ook nog wat calorieën voordat u weer aanschuift voor weer een ander Bourgondisch gerecht en, hoe gek het ook klinkt, steppen is bij uitstek geschikt om erg flink door te tafelen.

Geniet van deze heerlijke steptocht en bestel een overheerlijk dessert. U mag u zelf ook wel eens verwennen na deze sportieve uitspatting!

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 19.45 Steptour deel 1
19.45 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 21.45 Steptour deel 2
21.45 - 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • 3 gangen diner
  • Professionele gids (échte Nijmegenaar met jarenlange ervaring)
  • Steps
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip voor als u lekker door wilt beppen:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan