Bedrijfsuitjes Nijmegen

Nijmegen Evenementen combineert de leukste activiteiten voor bedrijfsuitjes in en rondom het fraaie centrum van Nijmegen. U boekt bij ons feestelijke, culinaire en culturele bedrijfsuitjes, dag- en avondarrangementen op maat, precies zoals u het wilt. Reserveer bijvoorbeeld ons Ranking The Stars Lunch arrangement of de altijd gezellige en hilarische Ik Hou van Holland Lunch, een combinatie van een leuke quiz en een eersteklas lunch. Het zijn maar een paar voorbeelden van onze meest populaire bedrijfsuitjes die wij voor u hebben geselecteerd. Wilt u in detail bedrijfsuitjes bespreken? Onze professionele medewerkers staan altijd voor u klaar!

Stel al uw vragen aan Anissa!
Contact
Ranking the Stars Diner in Nijmegen
In het Ranking The Stars Diner van Nijmegen Evenementen gaat u in teams uw vrienden of familie eens goed onderzoeken op de meest ludieke geheimen.
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
Sherlock Holmes Tablet Dinner Game in Nijmegen
Beleef de spannendste City Game van dit moment met vrienden of collega's en geniet tussendoor even van overheerlijke gerechten in maar liefst drie verschillende restaurants in het centrum van Nijmegen! Kunnen jullie de spanning aan gedurende dit mysterische groepsuitje? Aan de hand van een tablets gaan jullie de stad verkennen en op zoek naar aanwijzingen van deze lastige moordzaak.
Vanaf 10 personen
5 uur
Favoriet
Borrelboot in Nijmegen
De Borrelboot van Nijmegen Evenementen verwacht u. Lekker borrelen op een gezellige rondvaartboot, die door de mooie natuurgebieden rond de stad vaart.
Vanaf 15 personen
2.0 uur
Favoriet
Escape City Tablet Game in Nijmegen
Nijmegen Evenementen biedt u de Escape City Game aan in hartje Nijmegen waar teambuilding, logisch nadenken en snelheid van groot belang zijn. Leuk als bedrijfsuitje of om samen te spelen met vrienden of familie!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Flikken Nijmegen
Nijmegen Evenementen biedt het spannendste spelprogramma aan: Flikken Nijmegen. Kruip in de huid van een rechercheur en los deze lastige moordzaak op. Tijdens dit groepsuitje komen jullie erachter wie van jullie vrienden/collega’s de beste rechercheur is. Geniet ondertussen van al het moois wat Nijmegen te bieden heeft!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Scooter Speurtocht in Nijmegen
Klaar voor de start? De Scooter Speurtocht van Nijmegen Evenementen staat op het punt te beginnen. Dit groepsuitje staat in het teken van de meest populaire tweewieler van Nederland, de scooter. Wij hebben een fantastisch parcours uitgezet om jullie rijkunsten te laten showen. Ondertussen zullen jullie ook nog een aantal opdrachten moeten uitvoeren om de noodzakelijke punten bij elkaar te sprokkelen.
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
Fingerfood & Amuse Workshop in Nijmegen
Je likt je vingers af bij deze culinaire workshop van Nijmegen Evenementen. Wij zetten jullie groepsuitje of bedrijfsuitje om in een kookfestijn van formaat. Wij laten jullie de meest exclusieve amuses maken die na afloop worden geserveerd op een prikkertje, in een glaasje of op een mooi opgemaakt bord. Deze workshop draait helemaal om je eigen creativiteit en kookkunsten en wordt gegeven door een professionele chef.
Vanaf 10 personen
3 uur
Favoriet
Flikken Diner in Nijmegen
Dit kan wel eens een hele gezellige avond worden in Nijmegen. Nou ja.. gezellig? Er moet tussen de gerechten door wel een mysterieuze moordzaak opgelost worden. Hiervoor dienen jullie diverse donker steegjes af te struinen op zoek naar informatie. Hopelijk haalt elk team het tot de finishlocatie….
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Escape Arena in Nijmegen
Ook grote groepen kunnen nu gezamenlijk de escape sensatie in Nijmegen beleven. Dé Escape Arena van Nijmegen Evenementen is een evenement vol spanning en sensatie, want er komt een moment dat je echt denkt dat je voorgoed bent opgesloten…..
Vanaf 20 personen
1,5 uur
Favoriet
Rondleiding & Proeverij in de Brouwerij van Nijmegen
In Nijmegen hebben we een brouwerij in het hartje van de stad. Nijmegen Evenementen neemt u mee op een gezellige bierpresentatie en rondleiding over ambachtelijk gebrouwen bier.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Tapas Workshop in Nijmegen
Een culinair groepsuitje of bedrijfsuitje organiseren? Koken met je vrienden en vriendinnen, dat doe je uiteraard tijdens een feestelijke workshop! Deze Tapas workshop van Nijmegen Evenementen neemt jullie mee naar een gezellige locatie waar jullie ontvangen worden met een glaasje Sangria om alvast in de stemming te komen. Onder vakkundige begeleiding gaan jullie daarna zelf aan de slag om de lekkerste gerechten te maken.
Vanaf 10 personen
3 uur
Favoriet
Escape Boot in Nijmegen
Een extra spannend groepsuitje boeken met vrienden of collega’s? Los de moeilijkste puzzels en raadsels op onder extreme tijdsdruk, het is de enigste manier om uit deze kamer te komen. Dé Escape Boot van Nijmegen Evenementen is een evenement vol spanning en sensatie, want er komt een moment dat je echt denkt dat je voorgoed bent opgesloten.....
Vanaf 8 personen
1.5 uur
Favoriet
Poker BBQ bij Nijmegen
Een avondje gezellig uit met de vrijgezel en zijn of haar vrienden of samen met collega’s iets klassieks en iets uitdagends organiseren? Reserveer het speciale Poker BBQ event van Nijmegen Evenementen en geniet van de lekkere hapjes en wat extra spanning aan de pokertafel. Neem je zonnebril mee, je pokerface en niet te vergeten, je smoking! De beste pokerfanaat kan zich gelijk inboeken voor de wereldkampioenschappen in Las Vegas, want hierna is hij of zij pas echt geoefend!
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet
Kolonisten van Catan Tablet Lunch
Nijmegen Evenementen zet de leukste en meest populaire games om in openlucht City Games! Een buitenlucht spel voor zowel een klein als groot gezelschap! Het spel wordt gespeeld in het centrum van Nijmegen en wordt georganiseerd inclusief een uitgebreide lunch in maar liefst drie verschillende restaurants naar keuze. Een uniek groepsuitje of bedrijfsuitje voor iedereen die houdt van avontuur en ludieke spanning!
Vanaf 10 personen
5 uur
Favoriet
Moordwandeling in Nijmegen
Een bedrijfsuitje of groepsuitje in Nijmegen van een beetje spanning en absurde humor voorzien? Tijdens de Moordwandeling van Nijmegen Evenementen gaan twee goed op elkaar ingespeelde acteurs alles uit de kast halen op een zeer komische manier. Deze twee humordenaars zijn de juiste gidsen om jullie de meest lugubere moorden en moordverhalen van het verleden tot het heden te laten ontdekken. Dus als jullie van spanning en vooral van lachen houden, dan is dit het uitje van Nijmegen Evenementen dat je moet hebben gedaan!
Vanaf 10 personen
1 uur
Favoriet
Paintball teambuilding uitje bij Nijmegen
Als een geoefende marinier tijger je over de grond met je paintball gun. Je hebt de vijand in het vizier en je besluipt ‘The Enemy’ sneaky van achteren. Paintball van Nijmegen Evenementen is het ultieme teambuilding event voor bedrijven en groepen die even geheel los willen gaan. Voor speciale vrijgezellenevenementen kan de vrijgezel in een konijnenpak worden gehesen om op hilarische wijze het hazenpad te kiezen voor alle afgeschoten kogels. Het neerschieten van het konijn is altijd nog meer punten waard!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
PubQuiz Dinerspel in Nijmegen
Het leukste Dinerspel van Nederland, met een biertje in de hand, de handen aan de knoppen en luisteren naar de mooiste Hollandse hits. Dit groepsuitje van Nijmegen Evenementen is een mix van Ik hou van Holland en de Popquiz a Gogo onder het genot van een lekker 3-gangen diner.
Vanaf 10 personen
3,5 uur
Favoriet
Heel Holland Bakt in Nijmegen
Altijd al eens een willen leren hoe je de lekkerste taarten of koekjes maakt? Leer het in groepsverband tijdens onze altijd gezellige en zeer smakelijke Heel Holland Bakt workshop. Hèt groepsuitje of bedrijfsuitje voor iedereen die van verrassend luchtige deegwaren houdt! Bij Nijmegen Evenementen boek je nu een workshopconcept conform het gelijknamige Tv-programma maar dat wel onder leiding van onze ervaren workshopleidster. Individueel gaat u aan de slag met uw eigen taart. Klaar? Bakken maarrrrrr......!!  
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Roeiclinic in Nijmegen
Even lekker het water op in een echte roeiboot? Met de roeiclinic van Nijmegen Evenementen zorg je zeker voor een sportief bedrijfsuitje of groepsuitje. Geschikt voor amateur peddelaars en roeifanaten. Wij verwelkom jullie graag bij een professionele roeiclub om in het boothuis de eerste noodzakelijke oefeningen te doen.  
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Sushi Workshop in Nijmegen
Het lekkerste dagje uit met vrienden of vriendinnen vind je bij Nijmegen Evenementen. Wat dachten jullie van een gezellige Sushi workshop om de banden weer eens aan te halen? Dit groepsuitje of bedrijfsuitje wordt georganiseerd op een locatie vlak bij het centraal station, dus makkelijk bereikbaar voor iedereen!
Vanaf 10 personen
3 uur
Favoriet