Winteruitjes Nijmegen

Op zoek naar een gezellig groepsuitje of bedrijfsuitje deze winter of zoekt u nog iets leuks om rond de kerstdagen te doen in Nijmegen? Bij Nijmegen Evenementen boekt u nu de origineelste dag- of avondarrangementen voor dat ene vrijgezellenfeest, voor zomaar een dagje uit in Nijmegen met familie of vrienden of dat feestelijke personeelsuitje met collega’s. Met onze uitdagende spelprogramma’s, gezellige rondleidingen, uitgebreide lunches en diners is het deze winter gewoon feest in Nijmegen! Uiteraard kunt u bij ons geheel op maat een winteruitje boeken. Alle hieronder weergegeven winterarrangementen kunnen naar wens worden aangepast en worden aangeboden met speciale winterkorting!

Stel al uw vragen aan Sanne!
Contact
Ik Hou van de Kerst Quiz in Nijmegen
De 'Ik hou van de Kerst Quiz' in Nijmegen is 2 uur dolle pret. Gebaseerd op de populaire tv-show heeft Nijmegen Evenementen een Kerst Edition ontwikkeld.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Ik hou van Holland Winter Dinerspel in Nijmegen
Nijmegen Evenementen neemt u tijdens het winteruitje Ik hou van Holland Winter Dinerspel mee naar het hart van Nijmegen voor een leuk spel en lekker eten.
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
Culinaire Winter Wandeling in Nijmegen
Een winteruitje in Nijmegen om van te smullen: bij de Culinaire Winter Wandeling wordt u ontvangen met warme chocolademelk en een stuk Marikenbrood.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Crazy Winter Game in Nijmegen
Sneeuwbalgevecht op de Grote Markt in Nijmegen, een mooie dame verleiden voor een kus, aanbellen voor koffie, het kan allemaal tijdens de Crazy Winter Game.
Vanaf 10 personen
2,5 uur
Favoriet
Winter Walking Dinner in Nijmegen
Beleef Nijmegen in drie smakelijke etappes, met het Winter Walking Dinner, de culinaire stadswandeling en unieke belevenis van Nijmegen Evenementen.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Winter Walk in Nijmegen
Een rondleiding als winteruitje? Nijmegen Evenementen toont u in de Winter Walk in Nijmegen bezienswaardigheden, inclusief lekkere warme choco of koffie.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Crazy Winter Dinner Game in Nijmegen
Sneeuwt het? Doe dan de Crazy Dinner Winter Game van Nijmegen Evenementen: een culinaire verrassing in Nijmegen, met opdrachten in de buitenlucht.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Get the Picture Winter Brunch in Nijmegen
Actief uitgaan in de winter met de Get the Picture Winter Brunch van Nijmegen Evenementen; verken de stad in een fotospeurtocht en geniet van lekker eten.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Empire City Winter Dinner Game
Wilt u deze winter een hypermodern, virtueel GPS spel spelen met familie, vrienden of collega's en tussendoor ook nog lekker dineren? De Empire City Winter Dinner Game van Nijmegen Evenementen maakt van uw winterse avondje uit een bijzondere belevenis.  U kunt kiezen voor het Empire City Gamespel of het misdaadspel, genaamd Crime City Dinner Game, net even een andere variant maar zeker zo leuk! Ook geschikt voor een enerverende vrijgezellenavond uiteraard!  
Vanaf 12 personen
4.5 uur
Favoriet