9.8 /10 Trustpilot gebaseerd op 113 reviews
024 820 07 22
Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Vergaderen

Vergaderen Nijmegen

Een keer anders vergaderen met je werknemers of business partners? Vergader dan in stijl met de culinaire, trendy en chique vergaderarrangementen van Nijmegen Evenementen. Als je op zoek bent naar een unieke vergaderlocatie of je business meeting op professionele wijze wilt vormgeven, overweeg dan eens onze populaire vergaderarrangementen. Wij zorgen voor een volledige ontspannen dag of dagdeel en realiseren alles tot in de perfectie. Bekijk onze vergaderarrangementen en neem contact op met onze medewerkers om alle details te bespreken.

Stel al uw vragen aan Doukje!
Filter
Budget
550
Aantal personen
Type uitje
Bedrijfsuitjes
Creatieve uitjes
Culinaire uitjes
Dinnershows
Kerst winteruitjes
Pubquiz
Rondleidingen
Spelprogramma's
Teambuilding
Themafeesten
Vergaderen
Vrijgezellenfeesten mannen
Vrijgezellenfeesten vrouwen
Vrijgezellenfeesten
Workshop kutcakes

De perfectie locaties voor vergaderen Nijmegen

Ben je op zoek naar een unieke locatie om te vergaderen in Nijmegen? Dan ben je bij Nijmegen Evenementen aan het juiste adres. Zowel voor kleine als voor grote groepen, kun je bij ons de origineelste vergaderlocaties reserveren. Uiteraard kunnen wij de vergaderlocatie aan de hand van jouw voorkeuren en wensen inrichten. Wil je de vergadering wat extra’s geven? Combineer de vergadering dan met een leuke activiteit in Nijmegen, zoals een workshop of rondleiding

Als je een combinatie van een vergadering en activiteit wilt, kun je ook kiezen voor Trendy Vergaderen in Nijmegen. Neem je klanten of collega’s mee in de sfeervolle omgeving en bewonder het moderne interieur tijdens een bourgondische maaltijd in trendy stijl. Na een heerlijke lunch gaan jullie naar buiten om een spelprogramma naar keuze te spelen. Kies bijvoorbeeld voor Wie is de Rat of Crazy 88! Om de dag in stijl af te sluiten, volgen jullie een originele Cocktail Workshop, waarbij jullie de lekkerste drankjes zullen leren maken.

Vergaderen Nijmegen: onze locaties

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie of wil je culinair vergaderen? Wil je een dagarrangement boeken, of is enkel een vergaderruimte voldoende? Nijmegen Evenementen helpt je graag bij het vinden van de perfecte locatie om te vergaderen (Nijmegen). Wij houden daarbij altijd rekening met de bereikbaarheid van de locatie. 

Voor ieder bedrijf hebben wij wel een vergaderarrangement dat aansluit bij hun zakelijke bijeenkomst. Er is voor ieder wat wils. Wil je je gasten, klanten of collega’s echt in de watten leggen? Kies dan voor Culinair Vergaderen Nijmegen. Dit is een uniek vergaderarrangement op één van de mooiste locaties van Nijmegen. Jullie maken gebruik van de vergaderruimte die rust uitstraalt, ons complete lunchbuffet en afsluitend kunnen jullie de keuken in voor de kookworkshop. Samen bereiden jullie een voortreffelijk 4-gangen diner!

Zoek je een locatie in landelijke sferen? Ga dan voor Villa Vergaderen Nijmegen. Op deze locatie is een groot aantal sfeervolle vergaderruimtes, waar je met je collega’s en relaties ontspannen kunt beginnen aan de nieuwe werkdag. Als de ochtend erop zit krijgen jullie een heerlijke lunch geserveerd met verschillende Nijmeegse lekkernijen. Zijn jullie klaar met vergaderen? Dan volgt er een zeer uitgebreide wijnproeverij. Na de wijnproeverij wordt de Smartlappen Workshop gegarandeerd een succes. Samen met onze accordeonist zingen jullie de sterren van de hemel.

Service Nijmegen Evenementen

Zoek je een originele locatie om te vergaderen? Nijmegen Evenementen helpt je graag verder! Wij beschikken over diverse vergaderarrangementen, die van jullie vergadering zeker een succes zullen maken. Wij helpen je graag bij het organiseren van de vergadering en het vinden van de perfecte vergaderlocatie Nijmegen. Heb je vragen over de vergaderarrangementen of onze service? Neem dan een kijkje bij de veelgestelde vragen of neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder! 

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan