Vergaderen Nijmegen

Een keer anders vergaderen met uw werknemers of business partners? Vergader dan in stijl met de culinaire, trendy en chique vergaderarrangementen van Nijmegen Evenementen. Als u op zoek bent naar een unieke vergaderlocatie of uw business meeting op professionele wijze vorm wilt geven, overweeg dan eens onze populaire vergaderarrangementen en alles wat daar bij hoort. Wij zorgen voor een volledige ontspannen dag of dagdeel en realiseren alles tot in de perfectie. Bekijk onze vergaderarrangementen en bel met onze medewerkers om alle details te bespreken.

Stel al uw vragen aan Anissa!
Contact
Hemels Vergaderen in Nijmegen
De Kracht van Ambacht midden in Nijmegen! De Hemel is gevestigd in de Commanderie van St. Jan, een middeleeuws kloosterpand in het centrum van Nijmegen.
Vanaf 10 personen
6,5 uur
Favoriet
Culinair Vergaderen in Nijmegen
Culinair vergaderen in Nijmegen is een uniek vergaderarrangement van Nijmegen Evenementen, waar u uw gasten in de watten kunt leggen.
Vanaf 10 personen
11.0 uur
Favoriet
Trendy Vergaderen in Nijmegen
Kom Trendy vergaderen en heerlijk lunchen midden in Nijmegen. Aansluitend gaat u een spelprogramma naar keuze spelen om de gezellige sfeer er in te houden.
Vanaf 10 personen
10.0 uur
Favoriet
Villa Vergaderen in Nijmegen
Zoekt u een vergaderlocatie bij Nijmegen? Ga Villa Vergaderen in Landgoed Klein Heumen, de ideale plek om te vergaderen met uw klanten of collega's.
Vanaf 10 personen
9.0 uur
Favoriet