9.8 /10 Trustpilot gebaseerd op 113 reviews
024 820 07 22
Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Reviews
9.8/10 gebaseerd op 113 reviews van Trustpilot
Anna Kapitein
december 15, 2023
Walking Brunch Nijmegen
Wij hebben ondanks de regen een hele leuke middag gehad! Onze gids was een heel aardige mevrouw die ontzettend veel wist te vertellen over Nijmegen, en dit vol liefde vertelde!
Lees meer
Ashley
september 28, 2022
WO-2 wandeling
Met onze PV kozen we voor de WO-2 wandeling door Nijmegen. Een erg leuke wandeling met twee hele leuke en enthousiaste gidsen. Een aanrader!
Lees meer
Britt
juli 20, 2019
Expeditie Robinson Nijmegen
Expeditie Robinson gedaan met mijn team. Het was super goed geregeld en leuke spellen gedaan! Enthousiaste begeleiders gehad. Kortom super!
Lees meer
Laura
juli 18, 2019
Flikken Nijmegen!!
Een Flikken Nijmegen gespeeld! Een erg leuk spel met verschillende spelonderdelen. Het vinden van het moordwapen is ook een echte strijd geweest met alle teams samen! Extra leuk dat mijn team dan ook het wapen als eerste vond! ;) Aansluitend ook een leuke prijsuitreiking onder het genot van een drankje. Het was allemaal erg goed geregeld! Kortom, Aanrader!!
Lees meer
Jan Leiting
mei 27, 2019
Fijn contact met kantoorpersoneel
Wij hebben een ontzettend leuke dag gehad! Erg fijn contact gehad met de medewerkers van het kantoor. Flikken nijmegen is een aanrader!
Lees meer
Denise van den Hout
mei 27, 2019
Top dag!
Heel leuk uitje gehad in het mooie Nijmegen. Ook het kantoorpersoneel (met name Doukje) was heel erg flexibel. Kortom heb ik fijne ervaring met Nijmegen evenementen.
Lees meer
Janneke de Boer
juli 4, 2018
Helemaal super!
Super leuk uitje gehad & heel fijn contact met het kantoorpersoneel. De begeleiding was erg enthousiast. Kortom een top dag!
Lees meer
Carla van Klaveren
november 10, 2017
Moordspel
Leuk spel veel lopen veel gelachen hard moeten nadenken lekker eten goede begeleiding
Lees meer
Saskia
oktober 3, 2017
Aanrader
We hebben een erg leuke avond gehad. Voor-, hoofd- en nagerecht in drie verschillende restaurants gegeten en tussendoor de Escape City Tablet Game gespeeld.
Lees meer
Salahdin Mabtoul
augustus 25, 2017
Leerzame stadswandeling door Nijmegen …
Leerzame stadswandeling door Nijmegen met gemixt met 3 verschillende restaurants en een leuke gids. Aanrader voor iedereen die een groep voor een avond wilt entertainen.
Lees meer
Luc
juli 17, 2017
Goede ervaring
Leuk vrijgezellen uitje gehad met Nijmegen evenementen. Super leuk en tevreden! Raad het zeker aan.
Lees meer
Stacey Hulst
januari 10, 2017
Super!
Heb een erg leuk bedrijfsuitje gehad! Van begin tot eind goed geregeld en begeleid. Alles was duidelijk! Zeker voor herhaling vatbaar, dankjewel
Lees meer
Chris Dhaen
november 14, 2016
Nijmegen walking diner
zéér goede en duidelijke organisatie. super gids volledig zoals afgesproken zéér tevreden deelnemers.
Lees meer
Truus van Amerongen
juli 25, 2016
Rondleiding met gids door historisch Nijmegen
De gids beschikte over een enorme kennis van zaken en wist dit op een prettige en enthousiasmerende wijze te brengen, in goede afstemming op onze behoefte. Ik zou deze rondleiding aan iedereen willen aanbevelen.
Lees meer
Niels Nilsson
juni 7, 2016
Walking Brunch
Super gezellige middag gehad met vrienden. Het weer zat mee en het eten was erg lekker. De gids was erg gezellig en wist ook veel van Nijmegen. Zeker voor herhaling vatbaar.
Lees meer
Maxime Wesker
juni 7, 2016
Geslaagde dag!
Mijn vriendinnen en ik houden van Sushi, dus daarom konden we het niet laten om de Workshop Sushi maken te doen! We hebben een perfecte dag gehad en het was leuk om zelf eens de sushi te maken.
Lees meer
Daan Compier
maart 14, 2016
Uitstekend!
Je wordt goed geholpen. Erg vriendelijk en ze denken met je mee! Al onze wensen waren mogelijk. Sanne ontzettend bedankt!
Lees meer
Martin
februari 23, 2016
Voor herhaling vatbaar
Jullie hebben er weer een tervrede klant bij! Jullie maken waar wat jullie beloven!
Lees meer
Bo van Maarwijk
januari 11, 2016
Top dag met een topper als begeleider
Afgelopen weekend hebben wij ons uitje gehad. Wij hadden gekozen voor lunch- escape city smartphone game - borrel in Nijmegen! We werden goed ontvangen door de begeleidster en legde het spel goed en duidelijk uit! Het spel zelf was super leuk en hebben er echt van genoten. De lunch bij van ouds was heerlijk hier gaan we zeker nog een keer naar toe. Voorafgaand van het uitje zijn we super goed geholpen door de medewerkers van Nijmegen Evenementen! Ook hier zullen we zeker nog een keer boeken.
Lees meer
Chantal van Deurne
januari 11, 2016
toppie
Super begeleiding gehad bij walking diner, heerlijk gegeten. Personeel erg vriendelijk. Heb genoten
Lees meer
Perry van Herpen
januari 11, 2016
Vriendenweekend met lobke
We hebben het allemaal goed Naar onze zin gehad. Hebben veel plezier gehad en raden het andere ook zeerzeker aan. Jammer is wel dat we niet alle opdrachten gehad hadden. Maar daar kunnen jullie ook niets aan doen! Nogmaals hartstikke bedankt!
Lees meer
J. Flohil.
november 21, 2015
Perfecte rondleiding door straten en steegjes in Nijmegen en goed sprekende gids.
een cijfer 8 voor de goede gids.
Lees meer
Mevr Hendriks
augustus 24, 2015
Walking Diner
Een mooie, leerzame, gezellige wandeling door Nijmegen. Echt een aanrader, wij hebben ervan genoten en lekker gegeten. Bedankt voor deze mooie avond.
Lees meer
Trudie Theunissen
juni 19, 2015
Er is ons zo goed mogelijk een leuke avond bezorgd!
Voor een personeelsuitje voor 20 personen heb ik het Walking Dinner geboekt. Het was precies zoals ik gehoopt had. Het is erg leuk om in 3 verschillende restaurants hartelijk te worden ontvangen en daar gezellig te eten. De gids deed erg zijn best om het ons zo goed mogelijk naar de zin te maken. Wij moesten een leuke avond hebben vond hij. We hebben een heel diverse groep qua leeftijd en interesses. Maar iedereen vond het leuk en gezellig. De afwisseling eten en wandelen is erg prettig. Je hebt genoeg tijd om rustig te eten. Ook de samenwerking met Nijmegen Evenementen verliep prettig en professioneel. Al met al, missie geslaagd!
Lees meer
mevrouw Janssen - De Groodt
december 15, 2014
Walking Diner
Wij hebben voor ons personeel een walking diner georganiseerd bij Nijmegen Evenementen. Ik kan het iedereen aanraden. Nijmegen Evenementen denken en werken goed met je mee. De desbetreffende restaurant waren uitstekend, het eten en het personeel en de gids was helemaal geweldig. Was duidelijk, wist veel en vertelde leuk. Al met al, een zeer geslaagde avond en een aanrader om evenementen bij Nijmegen evenementen te boeken. Alle medewerkers die aan onze avond hebben meegewerkt: HARTELIJK DANK !!!!!!!!!! Marian Janssen
Lees meer
Marlies Verkade
november 20, 2014
Leuke dag, alles klopte
We hadden geen zin om alles zelf te regelen, floor kwam met een goed voorstel binnen het door ons gestelde tijdvak en budget en heeft het vervolgens perfect geregeld, ook tussentijdse aanpassingen werden zonder probleem uitgevoerd. Kortom een zorgeloze dag
Lees meer
Inge Vahl
oktober 6, 2014
Zeer interessante rondleiding gehad met een hele gezellige gids. Top!!
Zoals al in bovenstaande zin aangegeven zeer interessant en Jan deed de rondleiding op een gezellige, informatieve en vlotte wijze. Prima!
Lees meer
Brigitte van Heeswijk
september 9, 2014
Het was helemaal TOP!
Ons evenement was prima georganiseerd, goed begeleid, alles wat afgesproken was, was nagekomen. De kwaliteit van drank en voedsel was voortreffelijk en het entertainment top! We hebben echt genoten van ons jaarlijkse uitje. Veel dank daarvoor.
Lees meer
Bontebrugschool
mei 21, 2014
Nijmegen...super
We hebben een bijzonder fijne dag gehad. Het weer werkte goed mee. De gids vertelde op een boeiende manier en wist ook op onverwachte vragen goed in te gaan. Verder wisselden eten en wandelen elkaar perfect af.
Lees meer
Lia Moons
mei 1, 2014
Zeer onderhoudende rondwandeling gedaan met een klasse gids!
Gids met open persoonlijkheid deed een goed verhaal met leuke weetjes. Ze kon erg goed met mensen omgaan en klantgericht. We hebben er een fijn gevoel aan over gehouden.
Lees meer
Hermine Sluis
december 9, 2013
Nijmegen event voor een super bedrijfsuitje
Onze eerste ervaring met Nijmegen Event was super! Met een groep van 13 personen hadden we een walking dinner geboekt. We konden zelf de restaurants kiezen voor de verschillende gangen. Tussendoor werden we door een geweldige gids door de stad geleid. De gids had perfect in de gaten wat voor groep ze voor zich had en daardoor heeft iedereen het als een erg leuk uitje ervaren. De restaurants waren ook goed voorbereid op de komst van een groep die na een uurtje ook weer verder moest, waardoor je toch overal het gevoel had rustig te kunneneten. Zowel voor als nahet uitje werd er door Nijmegen Events contact opgenomen of alles nog naar wens verliep of goed was verlopen. Een echte aanrader dus!!!!
Lees meer
Sophie
november 29, 2013
Wat een dag! Ontzettend genoten. Perfect georganiseerd.
Met ons team wilden we een uitje waar iedereen van kon genieten, en waar dus niemand van ons omkijken naar zou hebben. Zodat we elkaar echt goed privé konden meemaken. We hebben een fantastische dag gehad, heel veel gelachen, lekker gegeten en gedronken en elkaar beter leren kennen. Dankzij Nijmegen Evenementen, omdat zij alles zo goed hebben geregeld. Heel erg bedankt nog voor de fantastische dag!
Lees meer
Monique Tompson
november 27, 2013
Een heerlijk dagje helemaal verzorgd uit in Nijmegen!!!
Alles was tot in de puntjes verzorgd. Van de ontvangst in het eerste kroegje tot aan het laatste drankje in het restaurant. Bedankt Nijmegen Evenementen voor een heerlijke dag. Doen we snel nog een keer!!
Lees meer
Marit Vos
november 26, 2013
Leuk en gezellige dag gehad
Wij hebben het erg leuk gehad! Aardige medewerkers die ons goed hebben geholpen en goed voor ons hebben gezorgd! Een aanrader om hier je uitje te boeken!
Lees meer
Christina Groot
november 26, 2013
De beste beleving in Nijmegen ooit!
Onlangs heb ik een bedrijfsuitje geboekt waar ik enorm tevreden over ben! Alles was tot in de puntjes georganiseerd en bij eventuele vragen kon ik altijd bellen en / of kreeg ik gelijk een reactie. Top organisatie, bedankt!!
Lees meer
Paul Janssen
oktober 11, 2022
Foto speurtocht is de moeite waard!
Het was een leuke activiteit, prima uitleg. We konden op een aangepaste locatie beginnen, wat erg fijn was! Twee keer al met het bedrijf een activiteit via Nijmegen Evenementen geboekt, beide keren erg goed bevallen!
Lees meer
Matthijs
april 25, 2019
Aanrader
Zeker een aanrader voor wie opzoek is naar een leuk uitje in de buurt van Nijmegen
Lees meer
Rob Vermeulen
november 13, 2017
Zie eerdere mail
Zie eerdere mail
Lees meer
Dhr. Leunisse
september 17, 2017
We hebben genoten
We hebben genoten, ook omdat het weer ons erg heeft mee gezeten. Tijdens de tamdemtour was het helemaal droog. De cocktail-workshop was geweldig heel erg leuk. Kortom een succes
Lees meer
Kim Schrijen
juli 19, 2016
Supergezellig personeelsuitje!
Met 11 personen het spel Jongens tegen de Meisjes gespeeld bij Café van Buren in Nijmegen en een supergezellige dag gehad! Goede sfeer en zeker aan te raden voor een hilarische dag met je collega's.
Lees meer
Mark van den Berg
juni 16, 2016
Leuke opdrachten en een topdag gehad.
Was heel leuk wij hebben echt een topdag gehad. Mooie opdrachten ! Ook scheeld het dat het prachtig weer was.
Lees meer
Ellen den Haak - Lensen
november 23, 2015
Bijzonder leuke ervaring!
De keuze voor een walking dinner was bij ons erg geslaagd. Met een gids, en die van ons was zeer kundig en aardig, ga je door de stad en bekijk je alles toch net even anders. Tussendoor wordt je bij de restaurantjes van je keuze gebracht en met de gids wordt afgesproken hoe laat de groep weer wordt opgehaald. Wij zijn in november geweest en dan is het donker, maar toch is alles goed te zien. Maar ga je bijvoorbeeld in de zomer maanden dan komt alles denk ik nog beter tot zijn recht. Als je niet uren aan een tafel wilt zitten is dit echt een aanrader!
Lees meer
Bart Jansen
november 9, 2015
Een ontspannen stadswandeling met heerlijk eten
Via Nijmegen evenementen een geweldig walking diner mogen beleven. Heerlijk eten in drie verschillende restaurants en een vakkundige gids die ons meegenomen heeft naar plekken in Nijmegen die je anders nooit ziet. Super leuk, heerlijk eten en geweldig informatief!!
Lees meer
Ineke Corsten
november 6, 2015
Actief je verjaardag vieren: ga mozaieken bij Eefje!
Ik wilde mijn 65e verjaardag vieren met een activiteit. Via Nijmeegse Evenementen vond ik Eefje die een mozaiek workshop geeft. En dat doet ze goed. Iedereen was lekker bezig met het maken van een mozaiek -triptiek, die ik later in de tuin zou zetten. Een leuke herinnering aan mijn familie en vrienden en een leuke bezigheid!
Lees meer
Frans van Tilburg
oktober 19, 2015
Stadswandeling door Nijmegen.
Met groep buitenlandse collega's een stadswandeling gedaan vooraf aan diner. De gids vertelde zeer enthousiast en met zeer veel kennis over een aantal oude monumenten in de binnenstad van Nijmegen. Aandacht van de groep werd goed vastgehouden door de gids door het geven van interessante informatie over de gebouwen.
Lees meer
Marian Hermans
oktober 5, 2015
Voor herhaling vatbaar
Geweldige ervaring BBQ boottocht over de Waal bij Nijmegen
Lees meer
Erik van Birgelen
juni 30, 2014
Goed geregeld, goede sfeervolle locaties!
We hebben ons bijzonder goed vermaakt. Sfeer bij stadsbrouwerij de Hemel is subliem en was een goede aftrap, Jan was een heel leuke goed geïnformeerde stadsgids en zeker het eten en de sfeer in de Firma waren erg goed, ik kan het iedereen aanraden!
Lees meer
Margriet van Doorn
juni 30, 2014
een leuke manier om den Bosch te leren kennen in teamverband, lekker ontspannen en fanatiek aan het werk zijn.
We hebben een leuk uitje in den Bosch beleefd, met opdrachten waar we samen mee aan het werk waren. Het wedstrijd element gaf net een extra bush. Een leuke vlotte begeleiding! Deze activiteit is zeker een aanrader!
Lees meer
cindy
mei 19, 2014
Hele dag lekker ondergedompeld in bier brouwen!
Op mooie lokatie een relaxte vrijgezellenmiddag gehad. Van een gepassioneerde micro-brouwer de theorie rondom bier brouwen geleerd, maar belangrijker samen hele proces doorlopen, met tussendoor voldoende tijd voor natje, droogje, proeverijtje, bezichtiging van brouwerij de Hemel. Nu nog 6 weken wachten of ons brouwsel in de buurt komt van de beloofde Westvleteren 12..
Lees meer
Carmen
april 15, 2014
Leuk spannend spel waarin je elkaar beter leert kennen.
Wij hadden een vrijgezellenfeest, dus veel meiden kenden elkaar niet. Dat is voor dit spel wel leuk, omdat je anders misschien al snel door hebt wie de 'Rat' is. Aan het eind van het spel weet je pas hoe iemand is. Degene waarvan ik dacht dat de 'Rat' was, was gewoon zo onhandig. Degene waarvan ik absoluut niet door had dat zij de 'Rat' was, omdat zij zo onschuldig leek, bleek dus de 'Rat' te zijn. Erg grappig. Het spel is gericht op teambuilding, is competitief en tegelijk ook spannend. Voor een uitje met vrienden, familie of net als wij een vrijgezellenfeestje, zou ik dit spel zeker aanraden.
Lees meer
Barbara
december 16, 2013
geslaagde - soms platte - conference
Naar mijn idee niet echt een "workshop", maar meer een optreden van de cabaretier. Een optreden met veel humor, soms op het bekende randje maar zeker hilarisch.
Lees meer
Dilma Brito
november 26, 2013
Het was een energieke en humorvolle ervaring!
Pieter heeft de workshop leuk en met veel humor aangepakt. Naast de technieken heeft hij ook uitgebreid tijd besteed aan de achtergrond van het schermen. Het aangehouden tempo was hoog, zonder het contact met de groep te verliezen. Hierdoor was er regelmatig ruimte voor een grap / geintje.
Lees meer
Paulien Jansen
oktober 29, 2013
Hilarisch
Een leuk dol dwaas maar vooral hilarisch spel. Garant voor een een paar uur lol! Die saaie collega, of die anders zo slomme vriend leer je door dit spel ineens van een hele andere kant kennen..... Durf jij de uitdaging aan?
Lees meer

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan