7.2 /10 Trustpilot gebaseerd op 59 reviews
024 820 07 22
Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit

Escape Room Nijmegen

Wie houdt er niet van de trend van dit moment: de escape room? Bij Nijmegen Evenementen vind je de leukste escape rooms van Nijmegen en omstreken. Een escape room geeft je gegarandeerd een fijne invulling van je dag. Of je nu samen met je vrienden, collega’s of familie op stap gaat. Ben je op zoek naar een activiteit voor een familiedag, bedrijfsuitje of groepsuitje? Kies dan voor een escape room! Een escape room is spannend, leuk en een perfecte invulling van je dag. Nijmegen Evenementen heeft leuke activiteiten waarbij de stad Nijmegen jullie escape room is. Een escape room voor jong en oud! Met wie ga jij de uitdaging aan?

Stel al uw vragen aan Doukje!
Filter
Budget
550
Aantal personen
Type uitje
Bedrijfsuitjes
Creatieve uitjes
Culinaire uitjes
Dinnershows
Kerst winteruitjes
Pubquiz
Rondleidingen
Spelprogramma's
Teambuilding
Themafeesten
Vergaderen
Vrijgezellenfeesten mannen
Vrijgezellenfeesten vrouwen
Vrijgezellenfeesten
Workshop kutcakes
4 uitjes gevonden
Pagina 1 van 1
Filter
  • Escape Room
  • Verwijder alle filters

Een spannende escape room Nijmegen

Als je binnenkort een familiedag of bedrijfsuitje op de planning hebt staan, kan het zijn dat je nog op zoek bent naar een passend uitje. Een escape room is hierbij de perfecte invulling. Een escape room bij Nijmegen Evenementen is een ultieme test of jij en de rest van je groep stressbestendig zijn en goed kunnen samenwerken. Zijn jullie er tegen bestand om onder druk goed te blijven presteren en logisch te blijven nadenken? En kunnen jullie het raadsel oplossen in de resterende tijd? Je ontdekt het tijdens de geweldige Escape the City Game in Nijmegen!

Tijdens dit spel in hartje Nijmegen moeten jullie zien te ontsnappen. Dit uitje is bij uitstek geschikt als teambuildingactiviteit. Logisch nadenken, snelheid en een goede samenwerking zijn van groot belang.

Escape room Nijmegen met lekkere lunch of diner

Het is mogelijk om dit gave escape room spel te combineren met een lekker lunch of diner. Kies bijvoorbeeld voor het Escape City spel met lunch. Jullie beginnen de activiteit, waarna jullie het spel spelen. Lukt het jullie binnen de tijd te ontsnappen? En wie is de grootste doorzetter? Na het spel sluiten jullie de dag af met een gezellige borrel.

Je kunt er ook voor kiezen het escape room spel te combineren met een lekker diner. Kies bijvoorbeeld voor het diner Escape the City spel. Jullie beginnen dit spel met een heerlijk voorgerecht in een van de restaurants, waarna jullie het spel starten. Het spel wordt tussentijds door ons onderbroeken door een heerlijk hoofdgerecht in een ander restaurant. Tijdens dit gerecht kunnen jullie kletsen en informatie uitwisselen. Als jullie zijn uitgegeten, zal het spel verdergaan. Jullie zullen het spel afsluiten met een heerlijk nagerecht en de prijsuitreiking! Wie van jullie wist te ontsnappen?

Service van Nijmegen Evenementen

Zijn jullie op zoek naar een leuke escape room in Nijmegen? Dan ben je bij Nijmegen Evenementen aan het juiste adres. Wij bieden een groot aanbod aan groepsuitjes, waaronder de leukste escape rooms. Nijmegen kent veel leuke en onontdekte plekjes. Bij Nijmegen Evenementen staan we klaar voor jou! Wij voorzien jou en je vrienden, collega’s of familie graag van een leuke dag!

Ben je op zoek naar een ander soort groepsuitje in Nijmegen? Naast escape rooms in Nijmegen bieden wij ook andere uitjes aan, zoals vrijgezellenfeesten in Nijmegen, themafeesten, rondleidingen en uitdagende bedrijfsuitjes. Een leuke dag met vrienden, familie of collega’s boek je bij Nijmegen Evenementen. Wil jij een escape room met een hele grote groep organiseren? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan