Rondleidingen Nijmegen

Ga op stap met de professionele gidsen van Nijmegen Evenementen voor een rondleiding per fiets, step of de benenwagen langs alle historische plekken van WO II. Of langs alle boetiekjes in de binnenstad. Onze rondleidingen zijn zeer divers, cultureel en soms zelfs kolderiek. Maak er het beste van met collega’s, familie of vrienden en hoor de leukste verhalen over Nijmegen en alle opmerkelijke bezienswaardigheden. Uw rondleiding is uiteraard zo in te passen in een volledig verzorgde dag in Nijmegen. Voor een feestelijk groepsuitje of een memorabel bedrijfsuitje. Bekijk hier onze populaire rondleidingen.

Stel al uw vragen aan Anissa!
Contact
Moordwandeling in Nijmegen
Een bedrijfsuitje of groepsuitje in Nijmegen van een beetje spanning en absurde humor voorzien? Tijdens de Moordwandeling van Nijmegen Evenementen gaan twee goed op elkaar ingespeelde acteurs alles uit de kast halen op een zeer komische manier. Deze twee humordenaars zijn de juiste gidsen om jullie de meest lugubere moorden en moordverhalen van het verleden tot het heden te laten ontdekken. Dus als jullie van spanning en vooral van lachen houden, dan is dit het uitje van Nijmegen Evenementen dat je moet hebben gedaan!
Vanaf 10 personen
1 uur
Favoriet
Rondleiding met gids door Nijmegen
Bezoekt u binnenkort Nijmegen en wilt u met een gids de historische monumenten bewonderen? Dat kan in de Rondleiding met gids van Nijmegen Evenementen.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
WO ll Wandeling in Nijmegen
Nieuwsgierig naar hoe Nijmegen de Tweede Wereldoorlog heeft doorstaan? De WO II Wandeling van Nijmegen Evenementen brengt u terug naar 22 Februari 1944.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Struinen door de Steegjes van Nijmegen
Kom Struinen door de Steegjes van Nijmegen en laat u door de gids van Nijmegen Evenementen vertellen over de pittoreske, soms zeer functionele restruimten.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Rondleiding & Proeverij in de Brouwerij van Nijmegen
In Nijmegen hebben we een brouwerij in het hartje van de stad. Nijmegen Evenementen neemt u mee op een gezellige bierpresentatie en rondleiding over ambachtelijk gebrouwen bier.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Fietstour met gids in Nijmegen
Maak een fietstour door en om Nijmegen, met een vakkundige gids van Nijmegen Evenementen en geniet van de historische binnenstad en prachtige omgeving.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Kroegentocht in Nijmegen
Ga met Nijmegen Evenementen de kroegen van de oudste stad van Nederland verkennen, in een kroegentocht onder leiding van een vrolijke gids uit Nijmegen.
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Segway Workshop in Nijmegen
Leer Segway rijden met Nijmegen Evenementen, de modernste en schoonste manier om door Nijmegen te vertoeven, in de Workshop Segway rijden met begeleiding.
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Shoptour met gids in Nijmegen
Nijmegen heeft een bruisende middenstand. De shoptour van Nijmegen Evenementen laat u de mooiste winkels, modezaken en boetiekjes zien. Nijmegen kent tal van gezellige winkels en is een perfecte stad om te shoppen. De pittoreske steegjes en straatjes nodigen uit tot een kopje koffie op een lekker terras. Tijdens de Shoptour Nijmegen laten wij u de mooiste winkelstraten van Nijmegen zien, de bekendste luxueuze modezaken en de kleinste boetiekjes.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Walking Dinner in Nijmegen
Eten en wandelen met een gids in Nijmegen, de oudste stad van Nederland, tijdens een Walking Dinner langs de mooiste plekken van deze schilderachtige stad.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Historische Rondleiding met gids in Nijmegen
Duik in het verleden van Nijmegen en reserveer de Historische rondleiding! Onze gids laat u in dit groepsuitje de mooiste monumenten zien.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Stadswandeling-op-maat in Nijmegen
Zoekt u een specifieke stadswandeling door Nijmegen? Nijmegen Evenementen regelt voor u een speciale stadswandeling-op-maat, geheel volgens uw wensen.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Steptocht met gids in Nijmegen
Sportief de stad verkennen? Deze steptocht met gids door Nijmegen van Nijmegen Evenementen laat het schitterende centrum op een speciale manier zien.
Vanaf 15 personen
2.0 uur
Favoriet
Rondleiding met Nijmeegse Annie
Doe het eens met de ondeugende en vrolijke Nijmeegse Annie! Zij maakt van uw rondleiding door het centrum van Nijmegen een ontdekkingstocht vol hilariteit.
Vanaf 25 personen
1.0 uur
Favoriet
Theatrale Stadswandeling in Nijmegen
De Theatrale Stadswandeling van Nijmegen Evenementen laat u de mooiste plekjes van Nijmegen zien, in een leuke stadswandeling met gids.
Vanaf 15 personen
1.5 uur
Favoriet
Tandemtour door Nijmegen
Reserveer de tandemtour met gids van Nijmegen Evenementen en ervaar hoe leuk het is om met z'n tweeën een XL-ijzeren ros te besturen in het mooie Nijmegen.
Vanaf 15 personen
2.0 uur
Favoriet
Culinaire Wandeling in Nijmegen
Een rondleiding voor smulpapen en wandelaars: in de Culinaire Wandeling met gids van Nijmegen Evenementen proeft u het beste dat Nijmegen te bieden heeft.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Beppen en Steppen Brunch in Nijmegen
Op de step naar gezellige horeca-gelegenheden in Nijmegen: de Beppen en Steppen Brunch van Nijmegen Evenementen brengt u sportief naar drie restaurants.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Biking Brunch in Nijmegen
Op de fiets langs drie restaurants in Nijmegen, waar u van telkens een uniek gerecht geniet van Nijmegen Evenementen's Biking Brunch menu.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Beppen, Opscheppen en Steppen in Nijmegen
In Beppen, Opscheppen en Steppen gaat u per step in groepjes langs restaurants in Nijmegen, Nederlands oudste stad, met gidsen van Nijmegen Evenementen.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet