Avondarrangementen Nijmegen

Als de avond is gevallen over het mooie Nijmegen en uw avondarrangement van start gaat, dan pas weet u dat u de juiste keuze heeft gemaakt. Nijmegen Evenementen organiseert al jaren gezellige, bijzondere en avontuurlijke avondarrangementen, voor jong en oud. Geniet bijvoorbeeld van ons
Ik Hou van Holland Dinerspel of reserveer de Crime City Brunch. Keer op keer hebben ze bewezen dat ze uw gezelschap tijdens een groepsuitje of bedrijfsuitje uitstekend vermaken. Bekijk al onze gezellige avondarrangementen in Nijmegen en maak uw keuze.

Stel al uw vragen aan Anissa!
Contact
Flikken Diner in Nijmegen
Dit kan wel eens een hele gezellige avond worden in Nijmegen. Nou ja.. gezellig? Er moet tussen de gerechten door wel een mysterieuze moordzaak opgelost worden. Hiervoor dienen jullie diverse donker steegjes af te struinen op zoek naar informatie. Hopelijk haalt elk team het tot de finishlocatie….
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Sherlock Holmes Tablet Dinner Game in Nijmegen
Beleef de spannendste City Game van dit moment met vrienden of collega's en geniet tussendoor even van overheerlijke gerechten in maar liefst drie verschillende restaurants in het centrum van Nijmegen! Kunnen jullie de spanning aan gedurende dit mysterische groepsuitje? Aan de hand van een tablets gaan jullie de stad verkennen en op zoek naar aanwijzingen van deze lastige moordzaak.
Vanaf 10 personen
5 uur
Favoriet
Ranking the Stars Diner in Nijmegen
In het Ranking The Stars Diner van Nijmegen Evenementen gaat u in teams uw vrienden of familie eens goed onderzoeken op de meest ludieke geheimen.
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
Moordwandeling in Nijmegen
Een bedrijfsuitje of groepsuitje in Nijmegen van een beetje spanning en absurde humor voorzien? Tijdens de Moordwandeling van Nijmegen Evenementen gaan twee goed op elkaar ingespeelde acteurs alles uit de kast halen op een zeer komische manier. Deze twee humordenaars zijn de juiste gidsen om jullie de meest lugubere moorden en moordverhalen van het verleden tot het heden te laten ontdekken. Dus als jullie van spanning en vooral van lachen houden, dan is dit het uitje van Nijmegen Evenementen dat je moet hebben gedaan!
Vanaf 10 personen
1 uur
Favoriet
PubQuiz Dinerspel in Nijmegen
Het leukste Dinerspel van Nederland, met een biertje in de hand, de handen aan de knoppen en luisteren naar de mooiste Hollandse hits. Dit groepsuitje van Nijmegen Evenementen is een mix van Ik hou van Holland en de Popquiz a Gogo onder het genot van een lekker 3-gangen diner.
Vanaf 10 personen
3,5 uur
Favoriet
Rondleiding & Proeverij in de Brouwerij van Nijmegen
In Nijmegen hebben we een brouwerij in het hartje van de stad. Nijmegen Evenementen neemt u mee op een gezellige bierpresentatie en rondleiding over ambachtelijk gebrouwen bier.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Tapas Workshop in Nijmegen
Een culinair groepsuitje of bedrijfsuitje organiseren? Koken met je vrienden en vriendinnen, dat doe je uiteraard tijdens een feestelijke workshop! Deze Tapas workshop van Nijmegen Evenementen neemt jullie mee naar een gezellige locatie waar jullie ontvangen worden met een glaasje Sangria om alvast in de stemming te komen. Onder vakkundige begeleiding gaan jullie daarna zelf aan de slag om de lekkerste gerechten te maken.
Vanaf 10 personen
3 uur
Favoriet
High Tea Workshop in Nijmegen
Een op en top gezellig groepsuitje met vrienden of vriendinnen beleef je bij Nijmegen Evenementen. Heb je zin in een culinaire en creatieve workshop, dan is deze High Tea workshop misschien iets voor jullie. Op een gezellige locatie in centrum Nijmegen laten we jullie diverse hartige taarten, quiches en bonbonnetjes maken en de echte Engelse scones tot in de perfectie voorbereiden. Daarna worden alle items zorgvuldig op etagères geladen en wordt het geheel feestelijk gepresenteerd.
Vanaf 10 personen
3 uur
Favoriet
Poker BBQ bij Nijmegen
Een avondje gezellig uit met de vrijgezel en zijn of haar vrienden of samen met collega’s iets klassieks en iets uitdagends organiseren? Reserveer het speciale Poker BBQ event van Nijmegen Evenementen en geniet van de lekkere hapjes en wat extra spanning aan de pokertafel. Neem je zonnebril mee, je pokerface en niet te vergeten, je smoking! De beste pokerfanaat kan zich gelijk inboeken voor de wereldkampioenschappen in Las Vegas, want hierna is hij of zij pas echt geoefend!
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet
Fingerfood & Amuse Workshop in Nijmegen
Je likt je vingers af bij deze culinaire workshop van Nijmegen Evenementen. Wij zetten jullie groepsuitje of bedrijfsuitje om in een kookfestijn van formaat. Wij laten jullie de meest exclusieve amuses maken die na afloop worden geserveerd op een prikkertje, in een glaasje of op een mooi opgemaakt bord. Deze workshop draait helemaal om je eigen creativiteit en kookkunsten en wordt gegeven door een professionele chef.
Vanaf 10 personen
3 uur
Favoriet
Dinner – Escape City Tablet Game in Nijmegen
Maak kennis met de Escape City Tablet Dinner Game van Nijmegen Evenementen in Nijmegen. Een hypermodern, virtueel GPS spel in combinatie met een heerlijk 3-gangen diner, waarbij u drie verschillende restaurants bezoekt.
Vanaf 12 personen
4.5 uur
Favoriet
Wie is de Meesterchef?!
Wordt u de nieuwe Meesterchef van Nijmegen? Ontdek nu wie binnen uw gezelschap de beste chefs zijn, met dit culinaire uitje van Nijmegen Evenementen! Zo weet u in het vervolg bij wie u zonder zorgen kunt aanschuiven voor het eten.
Vanaf 12 personen
3.5 uur
Favoriet
Ik hou van Holland Dinerspel in Nijmegen
Zet uw feestmuts maar op en doe mee met het Gelderse 'Ik hou van Holland Dinerspel'. Bij Nijmegen Evenementen geven we er een hilarische draai aan.
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
Cocktail-party & Tapas-fiësta in Nijmegen
Een goede cocktail maken is niet eenvoudig. Nijmegen Evenementen helpt u bij de Cocktail-party & Tapas-fiësta in Nijmegen met een 'Cocktail Creator'.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Sushi Workshop in Nijmegen
Het lekkerste dagje uit met vrienden of vriendinnen vind je bij Nijmegen Evenementen. Wat dachten jullie van een gezellige Sushi workshop om de banden weer eens aan te halen? Dit groepsuitje of bedrijfsuitje wordt georganiseerd op een locatie vlak bij het centraal station, dus makkelijk bereikbaar voor iedereen!
Vanaf 10 personen
3 uur
Favoriet
Kolonisten van Catan Tablet Dinner in Nijmegen
De Kolonisten van Catan is misschien wel een populair bordspel dat aan de keukentafel wordt gespeeld, wij hebben het omgetoverd tot een 'real life' City Game dat in teams gewoon in de buitenlucht wordt gespeeld. Wij zorgen ervoor dat u niet hongerig naar huis terugreist, want gedurende het spel schuift u in drie verschillende restaurants naar keuze aan voor een uitgebreid diner. Koloniseer het centrum van de stad, probeer andere teams voor te zijn en neem onze felbegeerde prijs in ontvangst!
Vanaf 10 personen
5 uur
Favoriet
Strip Diner in Nijmegen
Bent u opzoek naar een verleidelijke show voor een vrijgezellenfeest of een groepsuitje? Nijmegen Evenementen biedt u het Strip Diner aan waarbij het zeker weten warm zult krijgen.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Popquiz Diner in Nijmegen
Als u van muziek houdt, van dansen én van lekker eten, dan is het Popquiz Diner van Nijmegen Evenementen in Nijmegen zeker iets voor u.
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
Moorddiner in Nijmegen
Het originele Moorddiner in Nijmegen, van Nijmegen Evenementen! Ook bekend als moordspeldiner: een spannend kostuumdrama, geschikt voor elk groepsuitje.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Speurtocht en Bourgondisch Dineren in Nijmegen
U wilt Nijmegen, de oudste stad van Nederland, verkennen? En lekker eten? Wat dacht u van Speurtocht en Bourgondisch Dineren van Nijmegen Evenementen.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet