Workshops Nijmegen

Creatief bezig zijn in het centrum van Nijmegen, dat doet u steevast met de altijd originele workshops van Nijmegen Evenementen. Of u nu trek heeft in een Workshop Buikdansen of liever een cursusje origineel ‘Nimweegs’ overweegt, bij ons is uw groepsuitje of bedrijfsuitje in goede handen. Elke workshop is geheel op maat voor u te organiseren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Bovendien is elke workshop zo in te passen in tal van andere evenementen die wij voor uw gezelschap in Nijmegen kunnen organiseren. Bekijk onze workshops en maak uw keuze.

Stel al uw vragen aan Anissa!
Contact
Sushi Workshop in Nijmegen
Het lekkerste dagje uit met vrienden of vriendinnen vind je bij Nijmegen Evenementen. Wat dachten jullie van een gezellige Sushi workshop om de banden weer eens aan te halen? Dit groepsuitje of bedrijfsuitje wordt georganiseerd op een locatie vlak bij het centraal station, dus makkelijk bereikbaar voor iedereen!
Vanaf 10 personen
3 uur
Favoriet
Cocktail Workshop in Nijmegen
Mix tijdens de unieke Cocktail Workshop van Nijmegen Evenementen in Nijmegen uw eigen Mojito, Pink Paradise, of tongstrelende Bombay Bramble.
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Poker BBQ bij Nijmegen
Een avondje gezellig uit met de vrijgezel en zijn of haar vrienden of samen met collega’s iets klassieks en iets uitdagends organiseren? Reserveer het speciale Poker BBQ event van Nijmegen Evenementen en geniet van de lekkere hapjes en wat extra spanning aan de pokertafel. Neem je zonnebril mee, je pokerface en niet te vergeten, je smoking! De beste pokerfanaat kan zich gelijk inboeken voor de wereldkampioenschappen in Las Vegas, want hierna is hij of zij pas echt geoefend!
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet
Cursus Nimweegs in Nijmegen
Een Cursus Nimweegs van Nijmegen Evenementen, waarin u in Nijmegen onder leiding van een echte Gelderse cabaretier, de tongval van Gelderland gaat oefenen.
Vanaf 10 personen
1.0 uur
Favoriet
Smartlappen Workshop in Nijmegen
Op zoek naar een gezellig groepsuitje? Doe de Smartlappen Workshop in Nijmegen van Nijmegen Evenementen, waar we uw groep in de watten leggen.
Vanaf 12 personen
1.0 uur
Favoriet
Fingerfood & Amuse Workshop in Nijmegen
Je likt je vingers af bij deze culinaire workshop van Nijmegen Evenementen. Wij zetten jullie groepsuitje of bedrijfsuitje om in een kookfestijn van formaat. Wij laten jullie de meest exclusieve amuses maken die na afloop worden geserveerd op een prikkertje, in een glaasje of op een mooi opgemaakt bord. Deze workshop draait helemaal om je eigen creativiteit en kookkunsten en wordt gegeven door een professionele chef.
Vanaf 10 personen
3 uur
Favoriet
Segway Workshop in Nijmegen
Leer Segway rijden met Nijmegen Evenementen, de modernste en schoonste manier om door Nijmegen te vertoeven, in de Workshop Segway rijden met begeleiding.
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Tapas Workshop in Nijmegen
Een culinair groepsuitje of bedrijfsuitje organiseren? Koken met je vrienden en vriendinnen, dat doe je uiteraard tijdens een feestelijke workshop! Deze Tapas workshop van Nijmegen Evenementen neemt jullie mee naar een gezellige locatie waar jullie ontvangen worden met een glaasje Sangria om alvast in de stemming te komen. Onder vakkundige begeleiding gaan jullie daarna zelf aan de slag om de lekkerste gerechten te maken.
Vanaf 10 personen
3 uur
Favoriet
Heel Holland Bakt in Nijmegen
Altijd al eens een willen leren hoe je de lekkerste taarten of koekjes maakt? Leer het in groepsverband tijdens onze altijd gezellige en zeer smakelijke Heel Holland Bakt workshop. Hèt groepsuitje of bedrijfsuitje voor iedereen die van verrassend luchtige deegwaren houdt! Bij Nijmegen Evenementen boek je nu een workshopconcept conform het gelijknamige Tv-programma maar dat wel onder leiding van onze ervaren workshopleidster. Individueel gaat u aan de slag met uw eigen taart. Klaar? Bakken maarrrrrr......!!  
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Helse Bierproeverij in Nijmegen
In hartje Nijmegen staat Brouwerscafé De Hemel: hier komt u voor een Helse Bierproeverij van Nijmegen Evenementen, met heerlijk eigen gebrouwen bieren.
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Workshop Buikdansen in Nijmegen
Doe in Nijmegen de Workshop Buikdansen van Nijmegen Evenementen en kom helemaal los met de verleidelijke dans uit het Midden-Oosten.
Vanaf 11 personen
1.5 uur
Favoriet
Workshop Stijldansen in Nijmegen
Wilt u de Tango of Slowfox of andere dans beheersen? De Workshop Stijldansen van Nijmegen Evenementen in Nijmegen leert het u allemaal.
Vanaf 10 personen
1.0 uur
Favoriet
High Tea Workshop in Nijmegen
Een op en top gezellig groepsuitje met vrienden of vriendinnen beleef je bij Nijmegen Evenementen. Heb je zin in een culinaire en creatieve workshop, dan is deze High Tea workshop misschien iets voor jullie. Op een gezellige locatie in centrum Nijmegen laten we jullie diverse hartige taarten, quiches en bonbonnetjes maken en de echte Engelse scones tot in de perfectie voorbereiden. Daarna worden alle items zorgvuldig op etagères geladen en wordt het geheel feestelijk gepresenteerd.
Vanaf 10 personen
3 uur
Favoriet
Lachworkshop in Nijmegen
Met Nijmegen Evenementen leert u pas wat lachen is, tijdens de Lachworkshop in Nijmegen. Niet die oppervlakkige glimlach, maar buikschuddende gebulder.
Vanaf 10 personen
1.0 uur
Favoriet
Lama Workshop in Nijmegen
Improvisatie, theaterkunst en acteren: de Lama Workshop in Nijmegen van Nijmegen Evenementen brengt het beste en leukste in u boven.
Vanaf 10 personen
1.0 uur
Favoriet
Workshop Burlesque Dansen in Nijmegen
Een leuk uitje met vriendinnen in Nijmegen? Laat de femme fatale in je bovenkomen in de extravagante Workshop Burlesque Dansen van Nijmegen Evenementen.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Cupcake Workshop in Nijmegen
Koekebakkers opgelet: u maakt in de Cupcake Workshop van Nijmegen Evenementen in Nijmegen negen lekkere gebakjes, compleet met fondant en marsepein.
Vanaf 12 personen
2.0 uur
Favoriet
Wie is de Meesterchef?!
Wordt u de nieuwe Meesterchef van Nijmegen? Ontdek nu wie binnen uw gezelschap de beste chefs zijn, met dit culinaire uitje van Nijmegen Evenementen! Zo weet u in het vervolg bij wie u zonder zorgen kunt aanschuiven voor het eten.
Vanaf 12 personen
3.5 uur
Favoriet
Poker Workshop in Nijmegen
Pokeren is een kunst! Op locatie in Nijmegen krijgt u bij de Poker Workshop van Nijmegen Evenementen begeleiding van doorgewinterde pokerspecialisten.
Vanaf 6 personen
3.0 uur
Favoriet
Parfum Workshop in Nijmegen
Luxe parfum is gewoon zelf te maken! Wat dacht u van de speciale Parfum Workshop van Nijmegen Evenementen in Nijmegen, om uw eigen geuren samen te stellen?
Vanaf 13 personen
2.5 uur
Favoriet