Spelprogramma's Nijmegen

Wilt u eens wat nieuws beleven in en om het centrum van Nijmegen? De spelprogramma’s van Nijmegen Evenementen staan bol van de hilariteit, vrolijkheid en gezelligheid. Of u nu met een grote groep een bedrijfsuitje wilt organiseren of met intimi een familie-uitje wilt beleven, elk spelprogramma is uitstekend in te passen in uw speciale dagje uit in Nijmegen. Van een GPS Fietspuzzeltocht tot het altijd ludieke en soms gekke Crazy 88, voor ieder is er wat wils en elk spelprogramma zorgt voor wat broodnodige gezellige competitie.

Stel al uw vragen aan Anissa!
Contact
Sherlock Holmes Tablet Dinner Game in Nijmegen
Beleef de spannendste City Game van dit moment met vrienden of collega's en geniet tussendoor even van overheerlijke gerechten in maar liefst drie verschillende restaurants in het centrum van Nijmegen! Kunnen jullie de spanning aan gedurende dit mysterische groepsuitje? Aan de hand van een tablets gaan jullie de stad verkennen en op zoek naar aanwijzingen van deze lastige moordzaak.
Vanaf 10 personen
5 uur
Favoriet
Ranking the Stars in Nijmegen
Beleef de enige echte 'Ranking the Stars' quiz in Nijmegen, waar in dit spel van Nijmegen Evenementen alle geheimen nu eindelijk eens boven tafel komen.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Flikken Diner in Nijmegen
Dit kan wel eens een hele gezellige avond worden in Nijmegen. Nou ja.. gezellig? Er moet tussen de gerechten door wel een mysterieuze moordzaak opgelost worden. Hiervoor dienen jullie diverse donker steegjes af te struinen op zoek naar informatie. Hopelijk haalt elk team het tot de finishlocatie….
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Pubquiz in Nijmegen
De leukste Quiz van Nederland, met een biertje in de hand, de handen aan de knoppen en luisteren naar de mooiste Hollandse hits. Dit groepsuitje van Nijmegen Evenementen is een mix van Ik hou van Holland en de Popquiz a Gogo. U speelt de quiz in koppels of als team en moet de noodzakelijke punten bij elkaar sprokkelen om uiteindelijk de PubQuiz hoofdprijs in de wacht te slepen! De onderwerpen van vandaag; vaderlandse geschiedenis, BN-ers, sport en spel!
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
De Kolonisten van Nijmegen
Een City Game met vrienden, familie of collega's in het centrum van Nijmegen organiseren? Een avontuurlijke ontdekkingsreis vol spanning, avontuur en ludieke momenten beleven? Reserveer de Kolonisten van Nijmegen van Nijmegen Evenementen en ontdek waarom 'Kolonisten van Catan' nog leuker wordt als u het gewoon in 't echt speelt!  
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
The Pain Game in Nijmegen
De enige manier om jezelf echt te testen samen met vrienden of collega's is The Pain Game van Nijmegen Evenementen. Wij nemen jullie mee naar een gezellige locatie in de Nijmeegse binnenstad voor het ultieme vrijgezellenfeest of groepsuitje waarin alle zenuwen ruimschoots aan bod komen. De Pain Game is bekend van Tv maar wij hebben dit unieke evenement getransformeerd naar ons eigen ludieke, hilarische en bovenal  'huiveringwekkende' groepsuitje of vrijgezellenfeest.  
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Escape City Tablet Game in Nijmegen
Nijmegen Evenementen biedt u de Escape City Game aan in hartje Nijmegen waar teambuilding, logisch nadenken en snelheid van groot belang zijn. Leuk als bedrijfsuitje of om samen te spelen met vrienden of familie!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Escape Arena in Nijmegen
Ook grote groepen kunnen nu gezamenlijk de escape sensatie in Nijmegen beleven. Dé Escape Arena van Nijmegen Evenementen is een evenement vol spanning en sensatie, want er komt een moment dat je echt denkt dat je voorgoed bent opgesloten…..
Vanaf 20 personen
1,5 uur
Favoriet
Scooter Speurtocht in Nijmegen
Klaar voor de start? De Scooter Speurtocht van Nijmegen Evenementen staat op het punt te beginnen. Dit groepsuitje staat in het teken van de meest populaire tweewieler van Nederland, de scooter. Wij hebben een fantastisch parcours uitgezet om jullie rijkunsten te laten showen. Ondertussen zullen jullie ook nog een aantal opdrachten moeten uitvoeren om de noodzakelijke punten bij elkaar te sprokkelen.
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
Flikken Nijmegen
Nijmegen Evenementen biedt het spannendste spelprogramma aan: Flikken Nijmegen. Kruip in de huid van een rechercheur en los deze lastige moordzaak op. Tijdens dit groepsuitje komen jullie erachter wie van jullie vrienden/collega’s de beste rechercheur is. Geniet ondertussen van al het moois wat Nijmegen te bieden heeft!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Escape Boot in Nijmegen
Een extra spannend groepsuitje boeken met vrienden of collega’s? Los de moeilijkste puzzels en raadsels op onder extreme tijdsdruk, het is de enigste manier om uit deze kamer te komen. Dé Escape Boot van Nijmegen Evenementen is een evenement vol spanning en sensatie, want er komt een moment dat je echt denkt dat je voorgoed bent opgesloten.....
Vanaf 8 personen
1.5 uur
Favoriet
Oud-Hollandse Spelletjes in Nijmegen
De jeugd mag dan tegenwoordig volledig gedigitaliseerd zijn, ze weten niet wat ze meemaken als ze Oud-Hollandse Spelletjes van Nijmegen Evenementen spelen.
Vanaf 15 personen
2.5 uur
Favoriet
Flikken Lunch in Nijmegen
Zijn jullie er klaar voor om als echte detectives op pad te gaan? Los een geheimzinnig moordmysterie op tijdens Flikken Nijmegen van Nijmegen Evenementen! Uiteraard is het spel niet het enige wat jullie vanmiddag doen. Er zal ook nog eens een overheerlijke lunch geserveerd worden in drie verschillende restaurants. Goede detectives moeten natuurlijk wel goed verzorgd worden. Jullie gaan vandaag op zoek naar de beste rechercheur in jullie gezelschap.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Bubble Voetbal in Nijmegen
Lekker voetballen met een beschermende plastic bal om je lichaam, in het kort: Bumping Bubble Voetbal! Samen met Nijmegen Evenementen organiseert u uw eigen grappige Bubble Voetbal sportevent in Nijmegen.
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Kolonisten van Catan Tablet Dinner in Nijmegen
De Kolonisten van Catan is misschien wel een populair bordspel dat aan de keukentafel wordt gespeeld, wij hebben het omgetoverd tot een 'real life' City Game dat in teams gewoon in de buitenlucht wordt gespeeld. Wij zorgen ervoor dat u niet hongerig naar huis terugreist, want gedurende het spel schuift u in drie verschillende restaurants naar keuze aan voor een uitgebreid diner. Koloniseer het centrum van de stad, probeer andere teams voor te zijn en neem onze felbegeerde prijs in ontvangst!
Vanaf 10 personen
5 uur
Favoriet
Popquiz in Nijmegen
Nijmegen Evenementen komt nu met een spetterende popquiz. In hartje Nijmegen wordt uw muzikale kennis op de proef gesteld. Voor welke categorie kiest u?
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Sherlock Holmes Tablet Lunch in Nijmegen
Nijmegen Evenementen laat je een zinderende en mysterieuze 'detective story' beleven met je vrienden of collega's. Deze virtuele game zorgt voor spanning en sensatie! In teams gaan jullie op pad door de stad om een ingewikkelde moordzaak op te lossen. En dat betekent; aanwijzingen zien te vinden, deze op de juiste wijze interpreteren en dan snel door naar de volgende locatie om langzamerhand de dader en het wapen op te sporen. De klokt tikt gewoon door….
Vanaf 10 personen
5 uur
Favoriet
Paintball teambuilding uitje bij Nijmegen
Als een geoefende marinier tijger je over de grond met je paintball gun. Je hebt de vijand in het vizier en je besluipt ‘The Enemy’ sneaky van achteren. Paintball van Nijmegen Evenementen is het ultieme teambuilding event voor bedrijven en groepen die even geheel los willen gaan. Voor speciale vrijgezellenevenementen kan de vrijgezel in een konijnenpak worden gehesen om op hilarische wijze het hazenpad te kiezen voor alle afgeschoten kogels. Het neerschieten van het konijn is altijd nog meer punten waard!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Empire City Tablet Game in Nijmegen
Maak kennis met de Empire City Game in Nijmegen, een uitdagend, virtueel, hypermodern GPS spel van Nijmegen Evenementen, dat Europa razendsnel verovert.
Vanaf 12 personen
2.5 uur
Favoriet
Sherlock Holmes Tablet Game in Nijmegen
Speel in het centrum van Nijmegen de spectaculaire virtuele game van Nijmegen Evenementen. De politie heeft dringend jullie hulp nodig om een lastige moordzaak op te lossen. Achterhalen jullie de dader en het moordwapen? Dan slepen jullie de hoofdprijs in de wacht!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet