7.2 /10 Trustpilot gebaseerd op 59 reviews
024 820 07 22
Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit

Services

Artiesten
Nijmegen Evenementen heeft contacten met een aantal ontzettende leuke artiesten. Al deze artiesten hebben ruime ervaring en aantoonbaar succes. Zo hebben wij voor uw onvergetelijke avond onder meer accordeonisten, zangacts, cabaretiers, komedianten, goochelaars, bands, dance-acts, animatoren en drive-in shows. En, als u dat wilt, ook presentatoren die de avond voor u ‘aan elkaar babbelen’. U zegt het maar!
Lees meer
Bijzonder drukwerk
Uw bedrijfslogo op een t-shirt, polo, sweater, poncho of cap? Nijmegen Evenementen regelt bijzonder drukwerk als u daar prijs op stelt. Geweldig om u als team te onderscheiden door bijvoorbeeld 4 verschillende kleuren shirts te bedrukken. Maar ook fantastisch als herinnering!
Lees meer
Comfortabele boot
Huur een comfortabele boot. Nijmegen Evenementen werkt samen met een aantal bedreven schippers en gerenommeerde rederijen. Mede hierdoor kunnen wij u een zeer uitgebreide vloot aanbieden van o.a. rondvaartboten en partyschepen, tegen zeer scherpe tarieven.
Lees meer
Foto- en/of video reportage
Laat een foto- en/of video reportage maken van uw uitje of arrangement. Nijmegen Evenementen weet als geen ander dat er anders vaak één en twee deelnemers niet voluit kunnen genieten die dag, omdat zij alles moeten vastleggen op foto en video. Zonde en vanaf nu niet meer nodig!
Lees meer
Geheel verzorgde catering
Bestel vooraf een geheel verzorgde catering. Nijmegen Evenementen heeft goede banden met lokale cateraars. Hierdoor hebben wij altijd wel een cateraar die precies biedt wat u in gedachten heeft en vaak tegen messcherpe tarieven!
Lees meer
Gemakkelijk en veilig betalen
U kunt bij Nijmegen Evenementen op verschillende manieren gemakkelijk en veilig betalen, bijvoorbeeld via de factuur die we standaard bij de bevestiging van uw uitje sturen. U dient deze binnen 14 dagen na ontvangst te hebben voldaan.
Lees meer
Hotel
Nijmegen Evenementen heeft de mogelijkheid om vooraf een hotel voor u te boeken. Dus uitgerust wakker worden op de plaats van uw evenement, of na een lekkere vermoeiende dag in Nijmegen rustig uitslapen in een luxe hotelkamer.
Lees meer
Luxe touringcar
Geen last van parkeertarieven, milieuperikelen, of de vraag wie de bob is, want Nijmegen Evenementen kan u vanaf uw adres met een luxe touringcar laten vervoeren naar Nijmegen, om daar deel te nemen aan een van onze evenementen. Omdat wij uiteraard veel zaken doen met een aantal goede en betrouwbare touringcarbedrijven, kunnen wij u wellicht een interessante offerte bieden.
Lees meer
Parkeeradvies
Als u met eigen vervoer naar Nijmegen komt, geeft Nijmegen Evenementen het parkeeradvies om te parkeren in de parkeergarages van de stad, bij het station of bij een P+R.
Lees meer
Restaurant
Reserveer vooraf een restaurant bij uw uitje of arrangement van Nijmegen Evenementen. Door samenwerking met de lokale horeca kunnen wij u een variëteit aan restaurants bieden. Uiteraard liggen deze gelegenheden op de leukste plekjes van de stad!
Lees meer
Tickets
Nijmegen Evenementen heeft connecties met musea in Nijmegen. Hierdoor kunnen wij vaak gebruik maken van speciale tarieven voor tickets en toegangskaarten, en daar heeft u dan weer plezier van! Dat scheelt u veel geld en veel geregel!
Lees meer
Verzekeringen
Huisbrand Events (en haar gelieerde ondernemingen) biedt u de mogelijkheid om uw gezelschap en het door u gekozen evenement goed te verzekeren. In samenwerking met Europeesche Verzekeringen bieden wij u de volgende verzekering.
Lees meer

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan